U/16 blev testet i Ungarn

Kategorier


FCN U/16 klar til kamp i Ungarn.

U/16 blev testet i Ungarn

FC Nordsjælland deltog i Pinsen i en stor turnering for U/16 hold i Budapest og fik en 5. plads

– Vi fik desværre ikke scoret mål nok i forhold til vores spil, og alle de chancer, vi skabte. Derfor måtte vi nøjes med en 5. plads. Men drengene havde en rigtig god tur og blev testet på højt niveau, så vi har kunnet tage meget med os hjem, siger Sune Jensen, Cheftræner for det U/16 mandskab, FCN i Pinsen havde med i et stort stævne i Budapest. FCN-holdet var meget ungt og bestod også af U/15 og U/14 spillere, så de blev virkelig testet på internationalt plan i den ungarske turnering, hvor FCN efter et nederlag og en uafgjort kamp i den indledende gruppe vandt den sidste placeringskamp og sluttede som nr. 5. FCN indledte stævnet med en 1-1 kamp mod værterne fra Ferencvaros. Mathias Jensen udlignede på hovedstød, og mod slutningen havde FCN chancerne til en sejr, men afslutningen fra Yusuf Onurlu ramte uheldigvis stolpen. I anden kamp tabte FCN med 0-1 til St. Polten, og også her havde de unge tigre fortjent bedre med bl. a. et forsøg på overliggeren. Men resultatet betød, at FCN måtte nøjes med placeringskampen om 5/6. pladsen. Her satte FCN et fint punktum med en sejr på 1-0 over Ujpest. Målscorer var Yusuf Onurlu, der endelig havde held med én af sine mange afslutninger. En fin afslutning på en god og lærerig tur for de unge FCN-drenge.