Truppen til OB

Kategorier


Kasper Lorentzen er tilbage i truppen efter den skade, der holdt ham ude af kampen mod Lyngby. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til OB

FC Nordsjælland har udtaget truppen til Superligakampen mandag aften kl. 19.00 i Farum Park mod OB

Med sejren på 2-1 til Horsens over FCM i går i lørdagskampen ligger det nu helt fast, at FC Nordsjælland får mindst sølvmedaljer i denne sæson. FC Nordsjælland kan nu koncentrere sig om at holde liv i chancen for guld, men der venter en svær opgave mandag aften kl. 19.00 i Farum Park, når OB kommer på besøg: – OB er et hold, som vi har stor respekt for. De har kæmpet for overlevelse i Superligaen, men holdet rummer store kvaliteter. Det viste OB i sidste uge med en fantastisk kamp mod FCK og god sammenhæng mellem alle kæderne. – For mig at se er OB ikke noget bundhold men har kvaliteter til en placering noget længere fremme i tabellen. Så vi skal spille op til vores bedste for at slå dem, siger FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand. Netop OB er da også et af de hold, der ofte har voldt FCN kvaler. Af de 29 indbyrdes opgør i Superligaen har tigrene kun vundet de 9, mens 6 er endt uafgjort. Begge de tidligere opgør i denne sæson er spillet i Odense, og her har hvert hold en sejr. OB vandt 2-0 i sæsonpremieren, men her i foråret fik FCN revanche med en 1-0 sejr. Og Cheftræner Kasper Hjulmand er meget opsat på at få de tre vigtige point igen mandag aften kl. 19 i Farum Park; – Vi går ud til denne kamp med masser af optimisne og spillelyst. Vi glæder os, og det man næsten ikke blive mandag aften hurtigt nok. Vi får som minimum sølvmedaljer og vil angribe muligheden for at vinde mesterskabet. Og det vil vi som sædvanlig gøre ved at holde fuld fokus på vores egen præstation. – Holdet er ved godt mod og i en god forfatning. Vi har fem sejre i træk som ballast, og alle har så meget lyst til at spille den kamp og give den gas, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må kun se bort fra de skadede Joe Sise og reservekeeper David Jensen. Både Ivan Runje og Kasper Lorentzen, der ikke var med sidst mod Lyngby på grund af skader, er atter i truppen: FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod OB i Farum Park mandag kl. 19.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal der sorteres én fra på kampdagen.