Truppen til Lyngby

Kategorier


Mikkel Beckmann var tilbage i startopstillingen mod FCK og fik scoret sit andet forårsmål efter en lang skadespause. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til Lyngby

FC Nordsjælland har udtaget spillerne der lørdag kl. 17.00 spiller Superliga på Lyngby Stadion.

FC Nordsjælland ligger med blot 4 spillerunder tilbage af Superligaen fortsat på en 2.plads efter den flotte sejr over mestrene FCK onsdag aften i en udsolgt Farum Park. Men nu er opgaven nedrykningstruede Lyngby, der tager imod på Lyngby Stadion lørdag eftermiddag. En helt anden slags opgave, der kan gå hen og blive lige så svær. – Lyngby er et hold med kniven for struben, og de kæmper for overlevelse. Det har vi respekt for, for vi ved godt, det kan få ekstra energi ind i et hold, og de er pisket til at vinde. De har godt nok ikke fået mange point på det seneste, men Lyngby har stor kvalitet i truppen, og derfor ved vi, det bliver en svær modstander, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Selv om FCN har vundet 4 kampe i streg og altså for få dage siden slog de danske mestre og meldte sig ind i guldkampen, så har der på ingen måder været nogen, der gik rundt med armene i vejret i klubben de seneste dage. Muligheden for at følge en fantastisk sæson helt til dørs er der fuld fokus på, og skal det lykkes kræves et resultat i Lyngby. – Vi oplevede en fantastisk reaktion fra holdet efter sejren over FCK. Spillerne er fuldstændigt fokuserede på den kamp vi har nu i Lyngby, og vi ved det er en hel anden type opgave end i onsdags. Men vi er meget opsatte på at holde sejrsstimen kørende. Vi glæder os helt vildt til at komme i kamp igen. Det passer os godt, at kampene ligger så tæt som nu, og vi er helt klar til at komme ud og give den gas igen. Trænerteamet må se bort fra Ivan Runje, der stadig ikke er klar fra sin forstrækning i baglåret, ligesom Joe Sise og reservekeeper David Jensen fortsat ikke er meldt klar til kamp. FC Nordsjællands trup til Superligakamp på Lyngby Stadion lørdag kl. 17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere, og derfor skal to sorteres fra på kampdagen.