Truppen til Horsens

Kategorier


Patrick Mtiliga er tilbage i truppen efter sin skadespause. (Foto: Boesensfoto.dk)

Truppen til Horsens

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til guldkampen i Farum Park onsdag kl. 20.00 mod AC Horsens.

Onsdag aften spiller FC Nordsjælland sæsonens sidste kamp i Superligaen. Og vinder tigrene er de danske mestre. Kampen forventes udsolgt og derfor vil rammen være fantastisk til det store opgør, hvor FCN spiller for guld og modstanderne fra AC Horsens for bronze. Både Horsens kvalitet og motivation er der stor opmærksomhed på fra FC Nordsjællands lejr. – Horsens er en supergod modstander, og jeg har hele tiden haft fornemmelsen af, at det kunne være deres sæson. Derfor skal jeg også være den første til at mene, at de fortjener en kæmpe kredit for den måde, de har bygget holdet op. De gør ikke de samme ting på banen som os, men et stort fællesskab på holdet og den sikkerhed de har omkring, hvem de er, og den afklarede måde de gør tingene på er lighedstegn mellem de to klubber. Og det er måske den sværeste modstander, man kan have til en kamp som den, vi har her, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Som nævnt forventes kampen udsolgt og interessen har været enorm omkring FC Nordsjælland i den seneste tid. Ikke mindst i lokalområdet i Nordsjælland. Og det er noget alle omkring Superligatruppen lægger mærke til og finder energi i. – Der er rigtig meget glæde og lyst i truppen her inden den store kamp. Vi kan ikke vente med at komme i gang, og vi glæder os til at blive sluppet fri. Det kan ikke blive onsdag kl. 20 hurtigt nok. Vi er klar og har haft fokus på spillet siden kampen i Brøndby og er, hvor vi skal være. Horsens er gode, men det bliver vi også i morgen.

– Jeg kan mærke på gutterne, at vi er, hvor vi skal være, og vi går aftenen i møde med stor optimisme. Det er fantastisk at mærke, at det bobler og syder i hele regionen. Man kan mærke i hele Nordsjælland, at det her betyder noget for mange, og den glæde betyder meget for os. Det giver os helt sikkert noget ekstra, siger Kasper Hjulmand. Både Andreas Bjelland og Enock Adu udgik med skrub i søndagens kamp i Brøndby, men begge forventes klar til kampen mod Horsens. Ligesom Mikkel Beckmann vender tilbage efter afsonet karantæne og Patrick Mtiliga er meldt klar til kamp efter en kort skadespause. Joe Sise og reservekeeper David Jensen sidder stadig ude med skader. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod AC Horsens i Farum Park onsdag kl. 20.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere, og derfor skal to sorteres fra på kampdagen.