Truppen til FCK

Kategorier


FCN-spillerne havde meget at juble over i lørdags mod AGF, og de jubelscener ser vi gerne gentaget onsdag kl. 20 mod FCK i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til FCK

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til topkamp i Superligaen mellem FCN og FCK onsdag kl. 20.00 i Farum Park.

Onsdag aften spilles det, der på forhånd ligner årets kamp i Farum Park, når mestrene fra FC København kommer forbi pokalmestrene FC Nordsjælland. En kamp mellem Superligaens nr. 1 og 2 med bare fem spillerunder igen. Tigrene har spillet to kampe i ligaen mod FCK i denne sæson allerede med en sejr og et nederlag til følge. Begge blev dog spillet på udebane i Parken. – Vi skal møde rækkens tophold og Nordens stærkeste klub. De har på mange måder vist vejen forstået på den måde, at de har kørt efter en strategi, en kultur og en spillestil, som man har holdt fast i. Det har givet flotte resultater, og de agerer som et tophold der har været svære at røre for andre danske klubber de seneste mange år. FCK har været et forbillede for os andre, fordi man hos dem kan se, hvor vigtigt det er at arbejde struktureret, uanset, hvilken vej man vælger at gå. Det har været meget tydeligt hos FCK, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. – Der er måske nogen der ikke synes FCK har præsteret i det her forår, men de er stadigvæk klart nummer 1 i Superligaen, og det hold der har fået flest point efter vinterpausen. Men samtidigt går vi ind til kampen med tre sejre i bagagen og stor optimisme og humør. Vi kan spille frit til med lyst og glæde. Vi er godt forberedte og har lært meget af de tidligere kampe mod FCK og ved, hvad der kan ramme os på godt og ondt. Vi ved også, at hvis vi rammer dagen og vores bedste niveau, så har vi en chance for at vinde kampen. – Det er fantastisk for vores klub og for Nordsjælland som fodboldområde, at vi har denne her kamp der kan samle hele molevitten. Den slags skal man glæde sig over, og jeg håber mange vil komme på stadion og tage en del i oplevelsen. Andreas Bjelland er igen til rådighed for trænerteamet efter den stærke stopper er blevet klarmeldt fra sin fibersprængning i baglåret. Dermed kan Bjelland atter indgå i en kamptrup. Til gengæld sidder Ivan Runje stadig ude ligesom Joe Sise og David Jensen fortsat ikke er meldt klar til kamp. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Farum Park mod FCK onsdag kl. 20.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor sorteres en enkelt fra på kampdagen.