Truppen til Brøndby

Kategorier


Patrick Mtiliga nåede ikke at blive klar til søndagens kamp i Brøndby. (Foto: Arnason.dk)

Truppen til Brøndby

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til Superligakampen på Brøndby Stadion søndag kl. 16.00.

Søndag eftermiddag skal FC Nordsjælland forsøge at jagte mesterskabschancen på Brøndby Stadion. Tigrene er et point efter FCK i tabellen med to spillerunder tilbage, og derfor er en sejr over Brøndby nok påkrævet, hvis gulddrømmen skal holdes i live. Brøndby ligger i den tunge ende af Superligaens midterfelt, men har før vist sig som en svær modstander for FCN. Holdene har mødtes to gange før i denne sæson. Begge opgør blev spillet i Farum Park, hvor FCN vandt 2-0 i efteråret, men for få måneder siden tog Brøndby hjem med en 2-1 triumf. – Det er en stor kamp for os mod et hold, som vi tabte til sidst, og derfor har revanche til gode mod. Og det kan vi godt huske. Jeg synes, de har mange gode spillere med store individuelle kvaliteter og våben der på dagen kan gøre en forskel. Så vi tager til Brøndby Stadion med respekt for vores modstander, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Alligevel er der ingen tvivl om, at FC Nordsjælland vil jagte chancen i Brøndby, og at målsætningen derfor er tre point. – Vi har igen haft en fin periode den sidste uges tid, hvor vi har trænet godt. Det var et hårdt slag ikke at vinde mod OB i mandags, men præstationen var langt hen af vejen rigtig god, selv om vi ikke fik sejren. Der er kun en vej for os nu, og det er at gå efter de næste tre point. Derfor er vi voldsomt opsatte på, at de skal komme mod Brøndby. Vi glæder os rigtig meget til at spille kampen, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må til denne kamp se bort fra karantæneramte Mikkel Beckmann ligesom Patrick Mtiliga sidder ude med en forstrækning i baglåret. Også Joe Sise og David Jensen er fortsat ikke meldt kampklare. FC Nordsjællands trup til Superliga udekamp mod Brøndby søndag kl. 16.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal en enkelt sorteres fra på kampdagen.