Tobias M: Sejren giver et boost

Kategorier


Tobias Mikkelsen i nærkamp med Christian Bolanos fra kampen mod FCK i går. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tobias M: Sejren giver et boost

– Men lørdagens kamp i Lyngby bliver mindst lige så svær, og de vil gøre alt for at slå os, siger FCN-angriber Tobias Mikkelsen

Med 1-0 sejren over de forsvarende danske mestre fra FCK i en fyldt Farum Park onsdag aften holdt FC Nordsjællands tigre liv i håbet om guld. Det har været en kanon sæson hidtil, den bedste nogensinde, og det kan stadig krones med et mesterskab. Men det kræver, at FCN fortsætter sin fine sejrsstime på fire kampe i træk, når det allerede lørdag går løs igen med Supeligakamp i Lyngby kl. 17.00. På papiret måske en lettere opgave end kampen mod FCK, men historien viser noget andet. FCN har det altid ekstremt svært mod Lyngby og især i Lyngby. Det er da også FCN, der har revanche til gode efter Lyngbys overraskende sejr på 1-0 i Farum Park i oktober. Angriber Tobias Mikkelsen har en fortid i Lyngby og ved godt, hvad der venter: – Det bliver en utrolig svær kamp. Det er et lokalopgør, og de kæmper for overlevelse. Vi kommer til at arbejde stenhårdt og skal kæmpe for hver en centimeter på den bane. De vil komme med alt for at slå os, så vi skal virkelig steppe op for at klare det, siger Tobias Mikkelsen. – Sejren i går over FCK har selvfølgelig givet os et boost. At slå de danske mestre giver selvtillid og tro på det. Det var en utrolig vigtig sejr for os, men vi skal fortsætte med at vinde, hvis vi skal kunne true FCK. Vi har fire sejre i træk, og den 5. skal med mod Lyngby, siger Tobias Mikkelsen. FCN-truppen er godt klar over, at sejrsstimen måske skal fordobles fra fire til otte, hvis meskabet for alvor skal blive aktuelt. Så det gælder om fortsat at holde fokus på næste opgave. Danske Spil har FCN som favorit lørdag kl. 17.00 i Lyngby. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp nr. 118 Lyngby-FCN 1-X-2 til odds 5,70 – 4,30 – 1,55. Tobias Mikkelsen giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne kommende Superligarunde: 172 HB Køge-AGF 2 til odds 1,80
194 AaB-Brøndby X til odds 3,40
198 Silkeborg-Horsens 1 til odds 2,40 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER