Stokholm: Medaljerne skal være af bedst mulige karat

Kategorier


Anfører Nicolai Stokholm sætter straks højere mål, nu hvor bronzen er sikret. (Foto; Arnason.dk)

Stokholm: Medaljerne skal være af bedst mulige karat

Efter at målet om at sikre medaljer nu er nået sætter FCN-kaptajnen og resten af tigerflokken sig straks højere mål

Der var naturligvis glæde og lettelse i FC Nordsjællands omklædningsrum, da den tredje kamp på kun en uge også var vel overstået. Og dermed sikkerhed for mindst bronzemedaljer. Efter ni tiltrængte hviledage vil FCN ifølge anfører Nicolai Stokholm være klar til at stile endnu højere: – Det var vores mål at sikre medaljer. Og hver gang, vi når et mål, sætter vi os et nyt. Der er kun tre kampe igen, og vi holder presset på FCK. Nu skal vi have medaljer af bedst mulige karat. Det ser rigtig spændende ud. – Vi skal fokusere på vores egne opgaver og gøre tingene selv. I næste kamp kan vi sikre sølvmedaljer, og det skal vi selvfølgelig gå efter først. Vi har fem sejre i træk, og det giver selvtillid. Jeg tror på noget stort i de sidste tre kampe. 1. halvleg i dag var godkent, mens 2. halvleg blev for rodet, men jeg følte hele tiden, at vi havde god kontrol over kampen, siger Nicolai Stokholm. Målscorer Søren Christensen vurderede opgøret således: – Det var ikke vores bedste kamp. Det var tydeligt to trætte hold, der mødtes. Jeg kunne godt mærke kampen fra i onsdags i benene. Vi skulle have scoret noget før i 1. halvleg, men heldigvis fik vi mobiliseret de ressourcer der skulle til, og sejren var fortjent nok, lød det fra en glad men træt topscorer. En uvant rolle for Søren Christensen, men det er meget vigtige mål, han har sat ind i denne sæson. Og altså fire på en uge. Midterforsvarer Jores Okore kunne også være kommet på scoringslisten: – Jeg kunne lige akkurat ikke nå at få panden på det indlæg. Det var ærgerligt, at vi ikke fik scoret på en dødbold i dag, for vi havde chancerne til det med en stribe hjørnespark. Men så var det jo godt, at vi kunne score i åbent spil. Det er en dejlig følelse, at medaljerne er sikret. Det var endnu et skridt på vejen, og så kan vi håbe, FCK dummer sig, siger Jores Okore. Målmand Jesper Hansen nød endnu et clean sheet, det 14 i denne sæson: – Det har været en hård uge med tre kampe, men nu står vi med fem sejre i træk. Det er en dejlig bølge at ride på. Det var så vigtigt at få det første mål herude. De ville jo intet før til sidst, og det var svært at se, at de havde kniven på struben. – Vi fik lov til at have bolden hele tiden i 1. halvleg og få ro på spillet, men det var ved at ligne noget, vi har set før, hvor vi ikke får udnyttet overtaget. Heldigvis var Søren skarp, da han fik muligheden. Super med sådan en topscorer, jubler Jesper Hansen.