Se kampen på storskærm

Kategorier


Mange gik forgæves efter billetter, da FCN allerede i går måtte melde udsolgt.

Se kampen på storskærm

Guldkampen vises på storskærm udenfor Farum Park for alle de, der ikke har fået billet

FC Nordsjællands afgørende guldkamp mod Horsens i aften kl. 20.00 har været et tilløbsstykke, så FCN allerede i går måtte melde udsolgt og mange måtte skuffede forlade den lange billetkø.

Den fantastiske opbakning og fodboldfeber i hele det nordsjællandske område kan nu alligevel opleves af mange flere end de 10.000, der er plads til i Farum Park. FCN sætter nemlig i samarbejde med Canal 9 storskærm op udenfor D-tribunen i Farum Park ved FCN Baren:

– Vi er kede af, at vi måtte skuffe så mange mennesker, der gik forgæves efter billet. Alle fortjener at få del i den store fodboldoplevelse, og i samarbejde med Canal 9 er det nu lykkedes at få opstillet en storskærm, så en hel masse mennesker kan feste og få en fodboldoplevelse sammen udenfor Farum Park, siger Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

Storskærmsarrangement er med gratis adgang lige udenfor Farum Park foran FCN Baren i timerne op til kampen, under kampen og til medaljeoverrækkelsen bagefter.

Det er altså chancen for at opleve den store kamp under åben himmel på en dejlig sommerdag sammen med en masse andre fodboldglade mennesker, så kom og vær med.