Pandekager og champagne i Farum Park

Kategorier


FC Nordsjællands Danmarksmestre var et tilløbsstykke i Farum Park. (Foto: FCN)

Pandekager og champagne i Farum Park

Mange skolebørn havde fundet vej til Farum Park for at hylde Danmarksmestrene.

FC Nordsjællands triumf blev fejret på behørig vis her til morgen, da op mod et par tusinde gæster havde fundet vej til Farum Park, for at hylde de danske mestre. Furesø kommune gav i dagens anledning pandekager og champagne til de mange fremmødte, der fik mulighed for at lægge hænder på pokalen og møde de glade FCN spillere. Furesøs borgmester, Ole Bondo, lagde i sin tale vægt på, at FCNs sejr er en gevinst for alle borgere i Furesø: – Sejren betyder direkte adgang til Champions League, med de økonomiske gevinster og store sportslige udfordringer, der følger. Danmarksmesterskabet er et kæmpe skulderklap til klubben, og titlen betyder samtidig rigtigt meget for Furesø Kommune, sagde Ole Bondo. Borgmesteren glædede sig desuden over den positive omtale, som er med til at manifestere Furesø som en attraktiv kommune: – Vi samler os som kommune om en fælles oplevelse samtidig med, at Furesø får masser af positiv omtale. Vi vil gerne være kendt som en kreativ kommune i hovedstadsregionen, der kan levere overraskende resultater. FCNs sejr er i sandhed med til at understrege det billede, sagde Ole Bondo.
Patrick Mtiliga og de andre spillere skrev autografer til de fremmødte.
De mange skolebørn fik mulighed for at røre ved pokalen.
Borgmester Ole Bondo ønskede FCN tillykke med mesterskabet og billetten til Champions League.