Nederlag til reserveholdet

Kategorier


Andreas Laudrup var med fra start i dagens reserveholdskamp. (Foto: FCN)

Nederlag til reserverne

FC Nordsjælland tabte sæsonens sidste reserveholdskamp med 2-0 til Fredericia.

FC Nordsjællands reserver spillede her til eftermiddag sæsonens sidste reserveholdskamp. Hos FCN var der blevet plads til flere offensive profiler som Andreas Laudrup og Rawez Lawan, mens kroatiske Ivan Runje fik spilletid efter sin skade. Kampen bølgede frem og tilbage i en første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at skabe chancer. FCN var tættest på med en række indspil til angriberne og halve chancer, men det blev ikke rigtig farligt.

I 2.halvleg var der tæt på opstå en god mulighed til Rawez Lawan. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu kom fri på venstrekanten og sendte et indlæg ind til Laudrup, hvis nedfaldsbold havnede foran Rawez Lawan, der var tæt på at score. I stedet for mål til FCN blev det Fredericia, som bragte sig foran. Angriberen Sanel Kapidzic, der er på lån fra AGF, sendte bolden i mål fra en spids vinkel, og så var gæsterne i front. Målet fik FCN spillerne til at investere endnu mere i en udligning, og det gav en kontra den anden vej to minutter senere, da en lang bold blev spillet op mod målscoren til 1-0, Kapidzic, der sendte bolden henover Rune Pedersen og ind i FCN målet. Reaktionen kom straks fra FCN, der kom frem til en kæmpe chance ved Andreas Laudrup, men en refleks redning forhindrede reduceringen. I resten af kampen fortsatte FCN med at jagte en scoring, men det blev ved resultatet 2-0. FCNs assistenttræner John Bredal havde følgende at sige efter kampen: “Det var en skuffende indsats. Før pausen gør vi det nogenlunde, men efter at vi kommer bagud får vi aldrig rigtig løftet os. Vi skaber vel ikke mere end 2-3 chancer i kampen, og det er ganske enkelt for lidt til at vinde”. Matchfakta:

FCN – Fredericia 0-2 (0-0)

FCN startopstilling (4-3-3):

Rune Pedersen (M) – Mark Gundelach, Ivan Runje, Søren Henriksen, Seejou King – Lasse Petry, Bjarke Jacobsen, Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu – Rawez Lawan, Andreas Granskov, Andreas Laudrup. Mål: 66: Fredericia 68: Fredericia Udskiftninger: 45. Emiliano Marcondes ind for Bjarke Jacobsen
45. Jacob Egeris ind for Seejou King
69. Mads Thomsen ind for Oguzhan ”O.G” Aynaoglu
69. Nichlas Rohde ind for Andreas Granskov