Mtiliga meget tvivlsom til Brøndby

Kategorier


Patrick Mtiliga måtte udgå af kampen mod OB med en lårskade. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mtiliga meget tvivlsom til Brøndby

Patrick Mtiligas lårskade er nu undersøgt, og det er langt fra sikkert forsvarsspilleren bliver klar til kampen i Brøndby på søndag.

Der var blot spillet få minutter af Superligakampen mod OB mandag aften, før FC Nordsjællands Patrick Mtiliga mærkede et niv i sit ene lår. Den stærke back forsøgte at spille videre, men måtte kort efter lade sig udskifte med Henrik Kildentoft. Tirsdag har Mtiliga gennemgået undersøgelse hos FC Nordsjællands medicinske stab, og nu ligger diagnose og dom klar. – Patrick har pådraget sig en lille forstrækning i sit ene baglår. Vi forventer, at han kommer til at holde en pause på godt en uge. Det er altid svært at spå om varigheden på den slags skader, da det kan være meget forskelligt, hvor hurtigt de heler. Men vi betragter Patrick som yderst tvivlsom til kampen i Brøndby på søndag. Til gengæld ser det bedre ud i forhold til vores hjemmekamp mod AC Horsens d. 23. maj, siger FC Nordsjællands Fysioterapeut Hans Ørting. – Lige nu er jeg er jeg kun nede over, jeg ikke kunne spille i går, for jeg var virkelig motiveret og ville gerne opnå noget med gutterne i den kamp. Men jeg håber på, at jeg kan nå at være med i den næste, eller i det mindste i den sidste, for at få en god afslutning på en fin sæson. Men helt ærligt, så er det mest det med kampen mod OB der irriterer mig, for skaden i sig selv er jo ikke værre end en lille forstrækning, så det kan ikke betale sig at gå og være bitter over den, siger Patrick Mtiliga. – Jeg glæder mig over, at holdet beviste med indsatsen i går, at de er stærke uanset, hvem der ryger ud. Så jeg føler mig heldigvis ikke uundværlig, og det der betyder noget for mig er, at denne her sæson skal sluttes godt at. Og holdet har vist, at de er i stand til at kunne gøre det – også hvis det bliver uden mig i den ene af de to kampe, siger Patrick Mtiliga