Jesper H: Vi har fastholdt de gode stimer

Kategorier


Også i sidste hjemmekamp mod FCK holdt tigrene rent bur, her med Andreas Bjelland højt flyvende og Jesper Hansen på vagt bagved. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper H: Vi har fastholdt de gode stimer

– Vi har været gode til at komme igen efter modgang og ændre under kampene, siger FCN-keeper Jesper Hansen

Det har indtil videre været en helt fantastisk sæson for FC Nordsjælland, der også er forårets hold i Superligaen. Fem sejre i træk står FCN noteret for netop nu, og der er topspænding til de sidste tre runder med kun ét point op til FCK. Målmand Jesper Hansen kan også se tilbage på 14 clean sheet i de 30 kampe, altså rent bur i næsten hveranden kamp. – Jeg kan ikke huske, at vi nogensinde har vundet fem kampe i træk før, og det er nok forskellen på denne sæson og nogle af de tidligere. Vi har fastholdt de gode stimer, og det er fedt. siger Jesper Hansen. Tre gange tidligere i denne sæson har FCN leveret en stime på tre sejre i træk. – Noget af forklaringen kan være, at vi har været gode til at komme igen efter modgang. Vi har været stærkere til at læse kampen og lave om undervejs. Som mod AGF, hvor vi spillede helt skidt i 1. halvleg, men kom stærkt igen. Vi ved, vi kan vinde, og vi er tit skarpere i 2. halvleg. – Vores faste koncept er det våben, vi stoler på, og vi ved, at leverer vi tilstrækkelig fight og løbeindsats, giver det bonus på et tidspunkt i kampen. Det er lidt som en ny mentalitet i denne sæson, siger Jesper Hansen. FC Nordsjælland er det hold, der har samlet flest point i foråret, og de 14 clean sheet glæder naturligvis også Jesper Hansen ekstra: – Vi har været gode til at dele sæsonen op, og lave målsætning for et mindre antal kampe af gangen. Og især pointmæssigt har vi været gode til at fastholde målsætningerne. Men jeg mener, vi kan spille bedre endnu, end vi har gjort hidtil i foråret. – Det har ikke været prangende endnu men hele tiden disciplineret. Vi mangler endnu i foråret at spille en helt sprudlende kamp som den, hvor vi slog FCK i Parken i efteråret. At der ikke er scoret flere mål mod os er flot af hele holdet og selvfølgelig også cremen på kagen for mig. – Vi forsvarer os godt ved at fastholde bolden, men forsvarskæden har også været stærk de gange, det har brændt på. Og selv om vi har måttet ændre meget i bagkæden på grund af bl. a. Bjellands skade og Okores karantænedage har kampene vist, at vi har andre kompetente unge spillere til at levere varen i stedet, siger Jesper Hansen.