Jesper H: Godt det allerede afgøres onsdag

Kategorier


Jesper Hansen knytter næverne i triumf efter at have rundet fansene for at takke for opbakningen.

Jesper H: Godt det allerede afgøres onsdag

Alle FCN-spillerne ser frem til den store kamp i Farum Park. En guldkamp med afgørelsen for egne fødder er ufattelig stort for tigrene

Når man er så tæt på sit helt store mål kan ventetiden hurtigt føles lang. FCN-kepper Jesper Hansen er således godt tilfreds med, at der kun er tre dage til sidste runde i Superligaen spilles: – Det er helt vanvittigt at tænke på. Vi kan gøre det selv, og nu skal vi vinde. Vi tog ikke matchbolden første gang, vi fik den, men nu ligger den igen hos os, og vi er ikke afhængige af andre. – Det er sindssygt at tænke på, at vi bare er én vunden kamp fra at spille med de allerbedste hold i Europa. Jeg er glad for, at det allerede afgøres på onsdag. Nu skal vi lige have den her kamp ud af kroppen og så rette alt ind mod den sejr på hjemmebane, siger Jesper Hansen. Også Michael Parkhurst glæder sig helt vildt: – Det er en fantastisk følelse, vi har lige nu. Tre dage til den største kamp i vort liv. Aldrig har der stået mere på højkant. Nu har vi muligheden for at tage mesterskabet, og den chance får vi nok aldrig igen. En kamp tilbage, og den chance må vi ikke smide væk, Vi skal være så klar. – Det er det her, vi alle har drømt om men vel først troet på for et par måneder siden. Det bliver den vigtigste kamp, jeg nogensinde har spillet. Champions League er det bedste fodbold i hele verden, og nu kan vi blive en del af det, siger Michael Parkhurst, der stod for den præcise pasning til Kasper Lorentzens sejrsmål. Andreas Bjelland måtte udgå med en mindre fodskade kort før tid, men han er optimistisk med hensyn til at spille på onsdag: – Jeg mærkede bare, at der skete et eller andet i foden, da jeg ville sætte af, men jeg regner da med at blive klar til den afgørende kamp. Det har været en fantastisk sæson, hvor det er kollektivet, der har båret hele vejen igennem. – Nu er det os, der har presset på skuldrene, og nu skal vi vise, at vi kan håndtere det. Vi spiller ikke nogen god kamp i dag og skal være bedre for at slå Horsens. Vi går til kampen med respekt, men vi skal have fat i kuglen og styre spillet, så vi kan vinde DM på den kamp, siger Andreas Bjelland, der vil få den bedst tænkelige afsked med FCN med en guldmedalje om halsen.  
FCN-fansene fik lejlighed til at hylde hele holdet efter kampen i Brøndby, og spillerne fik takket for støtten.