Gundelach fik debut på U/21 landsholdet

Kategorier


Mark Gundelach spillede hele kampen for Danmark mod Irland. (Foto: Boesenfoto.dk)

Gundelach fik debut på U/21 landsholdet

Både Mark Gundelach og Andreas Laudrup var med fra start, da Danmark vandt 2-1 i Dublin over Irland

Danmark vandt i går venskabskampen med U/21 landsholdet i Dublin med 2-1 over Irland, og to FCN-spillere var med fra start, nemlig Mark Gundelach og Andreas Laudrup. For Mark Gundelach var det desuden tale om debut på U/21 landsholdet, og han fik samtlige 90 minutter på banen, mens Andreas Laudrup var med i de første 82. 1. halvleg var målløs med Danmark som den dominerende part, men alligevel var det værterne fra Irland, der bragte sg i front knap ti minutter efter pausen. Danmark fortsatte dog optimistisk og fik udlignet kort efter ved Mads Ælbæk, som også scorede sejrsmålet på straffespark et kvarter før tid. Kampen var en opvarmningskamp til den vigtige EM kvalifikationskamp mod Makedonien i Aalborg den 5. juni, og landstræner Morten Wieghorst kunne tage mange gode ting med sig fra Dublin men fandt også noget at arbejde med i ugens løb: Læs mere på DBU’s hjemmeside ved at KLIKKE HER