Festdag i Hillerød

Kategorier


Nicolai Stokholm og de andre guldvindere spillede fredag sommerkamp i Hillerød. (Foto:Boesenfoto.dk)

Festdag i Hillerød

FC Nordsjællands danmarksmestre havde en fornøjelig fredag aften, da de spillede sommerkamp mod et udvalgt Allstars hold fra Hillerød.

De nye mestre kunne lade sig hylde i sommersolen, da FCN fredag aften spillede den årlige sommerkamp, der markerer afslutningen på sæsonen. FC Nordsjælland stillede i år op til kamp mod et Hillerød Allstars hold, for at støtte foreningen ”Kunstgræs i Hillerød”, der kæmper for at skaffe penge til anlægningen af kunstgræsbaner i Hillerød kommune. I alt arbejder 17 klubber i Hillerød for sagen, og som et led i FSN samarbejdet havde FCN takket ja til at støtte projektet og hjælpe de mange samarbejdsklubber, som FCN har i kommunen. Overskuddet fra kampen gik ubeskåret til det gode formål. De nykårede danmarksmestre var et populært indslag på Selskov stadion i Hillerød, hvor mange FCN fans var mødt op for at få autografer og lykønske spillerne. Ungdommen flokkedes om FC Nordsjællands kendte Superliganavne, der alle gav sig god tid til at skrive autografer og lade sig fotografere sammen med de unge fans. Kampen, der blev overværet af 1600 tilskuere, endte med en storsejr på 10-1 til FCN, og værterne havde sørget for et perfekt arrangement, så alle fik en rigtig god aften ud af det ved siden af underholdningen på grønsværen.  Nu kan FCN spillerne tage på en velfortjent sommerferie indtil træningsstart den 18. juni.