Fejring i Farum Park

Kategorier


Kom til fejring i Farum Park fredag kl. 10:00 (Foto: Boesenfoto.dk)

Fejring i Farum Park

FC Nordsjællands guldvindere fejres fredag kl. 10.00 i Farum Park af Borgmesteren. Alle er velkomne.

Onsdag var en stor aften for FC Nordsjælland, hele regionen og ikke mindst for Furesø Kommune. Foran Borgmesteren og 10.299 andre ellevilde tilskuere sikrede FCN sig det danske mesterskab. Dermed er regionen sat på fodboldens Danmarkskort igen i år, og det vil Borgmester Ole Bondo Christensen markere. -Det som FCN har opnået, er helt igennem beundringsværdigt. Klubben har haft et ambitiøst mål og arbejdet stenhårdt mod det i årevis. Spillere, trænere og ledere har stået sammen – også når det var op ad bakke. Samtidig leverer klubben noget af det mest kreative og underholdende fodbold i ligaen. Den måde at arbejde på er et eksempel til efterfølgelse for hele Furesø, siger Ole Bondo Christensen. Derfor er hele FC Nordsjælland inviteret til rådhuspandekager og hyldest i Farum Park fredag formiddag kl. 10.00, hvor alle er velkomne, hvis man vil hilse på, gratulere eller måske møde spillere og trænere. Det vil også være muligt at sikre sig et stykke med hjem af det historiske græstæppe i Farum Park der nu skal udskiftes med kunstgræs inden den nye sæson, hvor der bl.a. står Champions League på programmet for de danske mestre fra FC Nordsjælland. Læs mere om arrangementet og Furesø Kommunes invitation her http://pressemeddelelse.info/e10/parker/pm/fdace38bbc1e8417/mc1093761/download/05b1e7_pressemeddelelse_s_dan_fcn_1_.pdf