Bjelland: Vil gerne slutte flot af i FCN

Kategorier


Efter sin skadespause kom Andreas Bjelland tilbage på banen i 2. halvleg af sidste hjemmekamp mod FCK og var straks dominerende i hovedspillet. (Foto: Borsenfoto.dk)

Bjelland: Vil gerne slutte flot af i FCN

– Jeg er glad for at være tilbage på banen, og lige nu er al vores fokus på kampen mod OB på mandag, siger Andreas Bjelland

Andreas Bjelland blev ramt af en fiberskade i låret i udekampen mod SønderjyskE Skærtorsdag, og lige knap en måned senere kom han tilbage på banen i 2. halvleg af sidste hjemmekamp mod FCK. I Lyngby i lørdags var han tilbage i startopstillingen og fik 75 minutter på banen, og nu har en uge mere gjort godt: – Lige da jeg blev skadet, var jeg lidt nervøs for, at det kunne koste resten af sæsonen, så jeg var rigtig glad for at vende tilbage allerede mod FCK. Og nu er al vores fokus på mandagens kamp mod OB, hvor jeg regner med at kunne holde til 90 minutter, siger Andreas Bjelland. Han er også et varmt emne til den EM-trup, landstræner Morten Olsen udtager allerede på onsdag 16. maj, men det er ikke noget, Andreas Bjelland tænker på: – For mig er EM slet ikke i tankerne lige nu. Alt handler de næste par uger om at slutte godt af her i FC Nordsjælland. Det bliver lidt vemodigt at sige farvel, når den tid kommer, og jeg vil gerne være med til at lave noget spændende i toppen i den her historiske sæson, siger Andreas Bjelland, der i næste sæson skifter til FC Twente i hollandsk fodbold efter tre succesrige sæsoner hos FCN. – Det har været tre fine år med to pokaler og nu også medaljer. Jeg skylder klubben meget og er glad for at slutte af på banen. Vi har tre svære opgaver tilbage, og OB har et stærkt hold. De gjorde ondt på FCK, og det kan de også gøre på os. – De kan nogle ting, og vi skal være maksimalt forberedt for at klare opgaven. Vi tager én kamp af gangen, og lige nu gælder det 100% om at vinde over OB på mandag, siger Andreas Bjelland.  Danske Spil har FCN som favorit mandag kl. 19.00 i Farum Park. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp nr. 241 FCN-OB 1-X-2 til odds 5,70 – 4,30 – 1,55. Andreas Bjelland giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne kommende Superligarunde: 53 Horsens-FCM X til odds 3,35
151 SønderjyskE-FCK X til odds 3,90
186 AGF-Brøndby X til odds 3,40 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER