Billedkavalkade fra den store guldfest

Kategorier


Anfører Nicolai Stokholm med DM-guldet 2012. (Fotos: Boesenfoto.dk)

Billedkavalkade fra den store guldfest

Genoplev den historiske dag i Farum Park, da FC Nordsjælland onsdag 23. maj vandt DM guldet 2012 og fejrede det sammen med de 10.300 tilskuere

10.300 tilskuere – stadionrekord – var med hele vejen, da FC Nordsjælland onsdag 23. maj skrev klubhistorie ved at vinde DM guldet 2012. Genoplev den fantastisk dag via disse billeder fra klubbens fotograf: Boesenfoto.dk Billedkavalkaden er med fra indmarch, tifo og hyldest til Andreas Bjelland, der siger farvel til FCN for at skifte til FC Twente i Holland efter somemrferien. Målene til 1-0, 2-0 og 3-0 ved henholdsvis Mikkel Beckmann, Andreas Laudrup og Andreas Bjelland. Slutfløjt, guldhår, lufttur til Cheftræner Kasper Hjulmand, sejrssang, DM-banner, pokaloverrækkelse, podiesang og jubel i flok. Det hele kulminerer på banen efter præmieoverrækkelsen, hvor alle fansene får lov at komme ind på grønsværen og være en del af det hele. Nyd billederne og se mange flere på www.boesenfoto.dk