Begge U-hold tabte i Odense

Kategorier


U/19 målmand Oliver Weber måtte se sig passeret fire gange i Odense. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Begge U-hold tabte i Odense

FC Nordsjællands U/19 og U/17 spillede begge på udebane mod OB men fik ingen point med i bagagen hjem

U/19 Liga: OB-FCN 4-2 (1-0) FC Nordsjællands U/19 mandskab var ramt af en del skader men kom alligevel godt fra start i udekampen mod OB. FCN var spildominerende, indtil fynboerne pludselig ud af næsten ingenting fik scoret til 1-0 midt i 1. halvleg. Den alt for lette OB-scoring slog FCN lidt ud, men holdet kom dog godt igen de sidste ti minutter op til pausen. Også fra starten af 2. halvleg var FCN i teten, og der var chancer til en fortjent udligning. I stedet fik OB igen foræret en scoring til 2-0 i det 58. minut, og så knækkede tigrene helt sammen, så OB i løbet af de næste ti minutter kunne øge til 4-0. I kampns sidste kvarter fik FCN dog igen fat for alvor og reddede lidt af æren med to reduceringer til 2-4 ved Emil Berggreen og Kristian Lindberg. Desværre gav kampen også FCN endnu et par skadede spillere, nemlig Magnus Rasmussen og Andreas Rasmussen. – Mange af tingene gjorde vi rigtigt, men de kom alt for let til et par af deres mål. Og så kollapsede vi nærmest efter deres 2-0 scoring. Havde vi ikke gjort det, kunne vi sagtens være kommet tilbage. Det viste kampens afslutning jo også, siger U/19 Cheftræner Peter Feher. FCN U/19 spiller i morgen tisdag pokalsemifinale ude mod Slagelse kl. 18, og næste kamp i ligaen er hjemme mod AGF på lørdag kl. 13, hvor en sejr vil bringe FCN op i midterfeltet. U/17 Liga: OB-FCN 1-0 (0-0) De unge tigre var meget tæt på at få point med sig hjem fra Odense, for hjemmeholdet scorede først kampens eneste mål to minutter før tid. Det var ekstra bittert for FCN, der vel havde omkring 75% af spillet kampen igennem. Det var manglende skarphed foran mål, der kostede FCN det nederlag, for tigrene spillede sig ofte frem i fynboernes felt, men her savnede man den power, der kunne have givet en fortjent føring. Og så blev FCN i stedet straffet kort før tid i en dødboldsituation, hvor et frisparksindlæg blev headet i nettet til 1-0. – Ros til drengene for at følge spilkonceptet. Vi var gode med bolden, men der skal meget mere aggressivitet på inde i feltet. Det må vi lære. Ellers en positiv kamp bortset fra resultatet, siger U/17 Cheftræner Sune Jensen. FCN U/17 er slået ud af pokalturneringen og næste opgave er derfor på lørdag hjemme mod AGF i Ligaen kl. 15.15.