Både U/19 og U/17 spillede uafgjort

Kategorier


U/17 var bagud 0-2 ved pausen men fik udlignet i 2. halvleg. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Både U/19 og U/17 spillede uafgjort

FC Nordsjællands U/19 spillede 1-1 i Lyngby, mens U/17 holdets kamp i Vejle endte 2-2

U/19 Liga: Lyngby-FCN 1-1 (1-0) Stik imod spil og chancer kom FCN bagud 0-1 i det 35. minut, da Lyngby havde held med en hurtig omstilling og til sidst endte med at få tacklet bolden i mål. Det var elllers de unge tigre, der sad på kampen og var klart spildominerende. Billedet var det samme efter pausen, men FCN måtte vente helt fem til det 70. minut på udligningen, som Magnus Rasmussen stod for på et straffespark begået mod ham selv. 1-1 blev også kampens resultat, selv om FCN kan se tilbage på et forløb med både et skud på overligeren og to på stolperne samt en del andre chancer. Emil Berggren var hele tiden farlig, og de to indskiftede Rasmus Jensen og Hitchem Chatri satte virkelig pres på Lyngby til sidst. Assistentræner Søren Krogh stod for holdet i den kamp, og han har følgende vurdering: – Det er skidt ikke at vinde sådan en kamp, for vi gjorde mange ting rigtigt. Meget af det, vi arbejder med ved træningen, virkede, og det var positivt, at vi skabte chancerne, men negativt at vi slet ikke var skarpe nok, siger Søren Krogh. U/17 Liga: Vejle-FCN 2-2 (2-0) FC Nordsjællands spillere var slet ikke klar fra start i Vejle. Tigrene kunne ikke fastholde bolden i opspillet og kom gang på gang på mellemhånd. Vejle udnyttede det mentale fravær til at score to gange og gå til pausen med en fortjent 2-0 føring. FCN kom helt anderledes godt ud til 2. halvleg og fik vendt kampbilledet 180 grader. Pludselig havde FCN kontrol på det hele og spillede sig igennem til syv otte scoringsmuligheder, hvoraf de to blev udnyttet. Rasmus Hansen reducerede til 1-2 i det 52. minut, og i det 74. minut udlignede Johannes Ritter til 2-2. Cheftræner Sune Jensen var langtfra tilfreds efter 1. halvleg: – Jeg måtte give drengene en skideballe i pausen, for de var slet ikke klar. Men de skal også have stor ros for at rejse sig så flot i 2. halvleg og spille op til niveau. Vi var stærkt opsatte på at sejre, men når man er bagud 0-2 ved pausen er uafgjort vel OK. Drengene har fået en lærestreg for ikke at være klar, men ros for god moral, siger Sune Jensen. For FCN U/17 venter nu en spændende pokalsemifinale ude mod Brøndby onsdag kl. 18.