Vær sikker på billet til FCN-FCK

Kategorier


Der bliver tæt pakket på tribunerne i Farum Park mod FCK.

Vær sikker på billet til FCN-FCK

Billetter til den store kamp mod FCK kan købes i FCN Shoppen lørdag fra kl. 10.00 og tirsdag mellem 16.30 og 19.00.

Onsdag kl. 20.00 spiller FC Nordsjælland i Farum Park mod FC København i en vaskeægte topkamp mellem Superligaens nr. 1 og nr. 2. Derfor er interessen for at komme ind og overvære opgøret i Farum Park stor, og FCN vil anbefale, at dem som har mulighed for det, får købt billet inden kampdagen. – Vi oplever en meget stor interesse for vores kamp mod FC København i Farum Park onsdag den 2. maj, ligesom efterspørgslen på billetter har været stor. Billetterne er ikke længere til salg i vores web-shop, men antallet vi solgte der, bekræfter os i, at vi skal forvente rigtig mange mennesker på stadion til kampen, siger Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen. Derfor anbefaler FC Nordsjælland, at alle de, som endnu ikke har købt billetter til kampen, men som gerne vil ind og se det der på forhånd ligner årets kamp i Farum Park, får sikret sig adgang inden selve kampdagen, hvor de resterende billetter vil blive solgt efter først-til-mølle princippet i billethusene uden for stadion. Man kan dog stadig i ro og mag sikre sig billetter ved at besøge FCN Shoppen uden for Farum Park, hvor de kan købes i åbningstiden. FCN Shoppen har åben lørdag fra kl. 10.00 og helt frem til kick-off på Superligakampen mellem FC Nordsjælland og AGF kl. 17.00. Så skal man på stadion for at se den kamp, er det en god idé at kigge forbi FCN Shoppen inden og få købt adgang til FCK-kampen også. Sidste chance for på forhånd at være sikret adgang til den store kamp er tirsdag eftermiddag, hvor FCN Shoppen holder åben fra 16.30 til 19.00. Billetprisen til FCK-kampen er 175 kr. for voksne og 75 kr. for børn under 18 år. Resterende billetter vil som sagt blive solgt i billethusene på selve kampdagen. Sæsonens hidtidige højeste tilskuertal i Farum Park er fra kampen mod Brøndby i marts måned, hvor 8.039 dukkede op. Farum Park har plads til 10.000 mennesker.