U/19 fik en vigtig sejr i Esbjerg

Kategorier


Emiliano Marcondes har bragt FCN foran 1-0 i Esbjerg og er klar til hyldest fra holdkammeraterne. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/19 fik en vigtig sejr i Esbjerg

Mens FC Nordsjællands U/19 vandt 3-1 i Esbjerg måtte U/17 se sig slået 1-0 samme sted.

U/19 Liga: Esbjerg-FCN 1-3 (1-2) Mål: 25. minut 0-1 Emiliano Marcondes. 27. minut 1-1. 33. minut 1-2 Bjarke Jacobsen. 80. minut 1-3 Magnus Rasmussen. – Endelig fik vi en sejr. Det har vi ventet på så længe, og den skabte stor glæde i truppen inden Påskens tur til Schweiz, lød det fra FC Nordsjællands U/19 Cheftræner Peter Feher efter at FCN havde vundet med 3-1 i Esbjerg lørdag. Det var kun sæsonens anden sejr for FCN U/19, der nu overhaler Esbjerg i tabellen. – Vi har spillet godt i flere kampe, og nu fik vi også det sidste med. Spillerne viste, at de havde troen på det og leverede en flot holdpræstation, fastslår Peter Feher. Det var to forskellige stilarter, der mødtes i Esbjerg, og det blev en meget lige kamp, hvor FCN i starten havde lidt problemer med bolde, som vestjyderne slog ned i rummet bag forsvaret. Men det fik de unge tigre organiseret sig ud af og slog til med en scoring til 1-0 ved Emiliano Marcondes efter hjørnespark midt i 1. halvleg. Desværre holdt føringen kun kort tid, men det lykkedes alligevel på et mål af Bjarke Jacobsen at gå til pausen med en føring på 2-1. Efter pausen forsøgte Esbjerg sig med et højt pres, men FCN kontrollerede alligevel kampen fint. Det blev til et par store målchancer til begge hold, men kun FCN fik scoret, da Magnus Rasmussen ti minutter før tid nettede til 3-1. Næste Ligakamp for FCN U/19 bliver lørdag 21. april i Vejle, men allerede på onsdag sætter truppen kurs mod Schweiz for at deltage i en stor international Påske-turnering. Her møder FCN Corinthiens, Japans U/19 landshold og italienske Team Titino i den ene gruppe, mens den anden gruppe består af Spartak Moskva, Boca Juniors, FC Basel og Queens Park. U/17 Liga Esbjerg-FCN 1-0 (1-0) FC Nordsjællands U/17 spillere gjorde mange ting rigtigt i Esbjerg. Både forsvarsmæssigt og i det opbyggende spil havde de unge tigre styr på tingene, men desværre savnede holdet tilsvarende kvalitet på den forreste tredjedel af banen, og derfor kan der ikke indvendes så meget mod Esbjergs 1-0 sejr. Målet kom ca. midt i 1. halvleg og blev scoret på et straffespark, og selv om FCN havde masser at spil og tilløb til afslutninger, var udligningen aldrig rigtig tæt på. U/17 Cheftræner Sune Jensen vurderer kampforløbet således: – Vi har i ugen op til kampen haft ekstra fokus på forsvaret og opbygningen af vort spil, og de dele fungerede fint. Vi vidste, Esbjerg ville møde os med et højt pres, men det fik vi ofte spillet os forbi. Så mange ting lykkedes, som vi gerne ville, men afslutningsspillet var for ringe. Vi manglede simpelthen timing i løbene for at kunne skabe åbne målchancer, så det er det, vi skal arbejde videre på nu, siger Sune Jensen. Næste opgave for FCN U/17 er udekamp mod Lyngby lørdag 14. april kl. 15.15.