U/17 vandt i Lyngby

Kategorier


FCN U/17 havde grund til jubel efter forårets første sejr. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/17 vandt i Lyngby

FC Nordsjællands U/17 fik forårets første sejr i Ligaen med 2-1 på udebane i lokalopgøret mod Lyngby

U/17 Liga:
Lyngby-FCN 1-2 (1-2)
Mål: 11. minut: 0-1 Rasmus Hansen. 20. minut: 1-1. 38. minut 1-2 Samed Barut. FC Nordsjælland fik i lørdags forårets første sejr i lokalopgøret på udebane mod Lyngby. Sejren lød på 2-1, og den føring blev sikret allerede i 1. halvleg. Efter pausen havde FCN mange muligheder for at lukke kampen endeligt, men spændingen holdt sig til sidste minut, før de unge tigre kunne juble over en fortjent sejr. Allerede efter 11 minutter kom FC Nordsjælland foran, da Samed Barut rundede backen i venstre side og spillede ind til Rasmus Hansen, der scorede til 1-0. Desværre holdt føringen kun i små ti minutter, men FCN lod sig heldigvis ikke slå af af udligningen. Kort før pausen lykkedes det igen tigrene at bringe sig i front, da FCN fik samlet godt op efter en standardsituation og holdt presset, så Samed Barut til sidst kunne nette til 2-1. En super ballast for FCN til en 2. halvleg, hvor Lyngby forsøgte at lægge pres med lange bolde. Det lykkedes FCN af afvise, men desværre lykkedes det ikke at lukke kampen på de mange kontrachancer, det gav. De 2-1 rakte dog til de tre meget vigtige point, og det glædede både spillerne og Cheftræner Sune Jensen: – Det var dejligt at få forårets første sejr, og jeg synes, mange af de ting, vi har arbejdet med, lykkedes fint. Opbygningsspillet fungerede godt, og vi fik skabt mange løb i feltet foran boldholderen. – Hele holdet arbejdede godt, og selv om vi ikke fik lukket kampen, viste vi, at vi kan modstå et pres, som det Lyngby forsøgte til sidst med lange bolde, siger Sune Jensen. Næste opgave for FCN U/17 er allerede i morgen tirsdag, hvor der spilles pokalkvartfinale i Ølstykke kl. 18.15 mod Team Egedal, der spiller i 2. division. Næste Ligakamp er hjemme mod Randers lørdag 28. april kl. 15.15.