U/17 klar til pokalsemifinalen

Kategorier


U/17 kunne igen juble over en sejr. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/17 klar til pokalsemifinalen

Med en pokalsejr på 2-0 i Ølstykke over Team Egedal sikrede FCN U/17 sig plads mellem de fire sidste

U/17 pokalturnering: Team Egedal-FCN 0-2 (0-1)
Mål: 8. minut 0-1 Rasmus Hansen. 50. minut 0-2 Lasse Madsen. FC Nordsjællands U/17 Ligahold spillede sig i aftes i semifinalerne i pokalturneringen med en sejr i Ølstykke på 2-0 over Team Egedal, der til daglig spiller i 2. division. Det blev en kamp afviklet i en god pokalatmosfære og med masser af stemning på Ølstykke stadion. FCN fik en super start i den festlige ramme med scoring efter kun otte minutters spil, og dermed havde favoritterne den føring, der skabte ro over spillet. De unge nordsjællandske tigre satte sig på kampen og var klart spilstyrende hele vejen igennem. Sejren blev dog først endeligt sikret i det 50. minut, da Lasse Madsen øgede til 2-0. Udover scoringerne havde FCN chancer til to tre mål mere. FCN er nu klar til semifinalerne den 9. maj. Modstanderen er endnu ikke fastlagt, men de tre øvrige semifinalister er Brøndby, Næstved og Slagelse B&I. – Jeg synes, det var en rigtig god pokalkamp og et fint arrangement med god stemning. Vi fik heldigvis et hurtigt mål, og herefter var vi meget dominerende i spillet. Vi fik virkelig arbejdet med opbygningsspil og afslutningsspil, men vi manglede den sidste skarphed foran mål. Men ros til drengene for at holde fokus og arbejde professionelt med opgaven, siger FC Nordsjællands Cheftræner Sune Jensen.