Truppen til SønderjyskE

Kategorier


Jores Okore har nu afsonet sine to spilledages karantæne for udvisningen mod Brøndby og kan være med igen hos FCN i Haderslev. (Foto: Arnason.dk)

Truppen til SønderjyskE

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til skærtorsdags Superligakamp i SønderjyskE kl. 14.00.

FC Nordsjælland går torsdag i gang med det både spændende, svære og travle påskeprogram i Superligaen, der for tigrenes vedkommende byder på to udekampe i Jylland på tre dage. Den første er i Haderslev, hvor formstærke SønderjyskE tager imod. Sønderjyderne har vundet deres to seneste kampe mod AaB og AGF, og er en stærk modstander som på ingen måde vil blive undervurderet af FCN. – Der venter os en supersvær kamp. Jeg synes, det er tydeligt at SønderjyskE, på trods af en svær start på foråret, har lagt på i spillet. Men de er stadigvæk rigtig gode i omstillingsspillet og har farlige spillere i den forreste kæde med tur i den. Generelt er det et hold, der altid kan give alle modstandere i Superligaen problemer. Vi har selv haft det svært med dem før, og nu rammer vi dem efter en stor præstation i sidste spillerunde. Så vi ved, at der venter en meget svær opgave, og at vi skal levere vores bedste for at få et resultat med hjem, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland har også en fin formkurve. I de seneste 6 udekampe er 5 vundet og ingen tabt, og i sidste runde blev HB Køge slået sikkert i fortet i Farum Park på trods af flere karantæner og skader til tigrene. Derfor går Superligaens nr. 2 da også efter tre point i Haderslev. – Vi har naturligvis højt humør i truppen og føler, at vi har fået flere strenge at spille på efter de sidste par kampe. Det er sværere og sværere at sætte holdet, fordi flere spillere har meldt sig ind i kampen om pladserne, siger Kasper Hjulmand. – Vi tager til Haderslev for at vinde. Vi har som sagt stor respekt for modstanderen, men vi er inde i en god periode og forbedrer os hele tiden. Vi har stor fokus på vores eget spil og vil forsøge at tage en sejr med hjem fra Sønderjylland. Trænerteamet må fortsat se bort fra Mikkel Beckmann, Joe Sise og David Jensen der alle fortsat ikke er meldt klar til kampe. Til gengæld vender Michael Parkhurst og Jores Okore tilbage efter afsonet karantæne. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Haderslev mod SønderjyskE torsdag kl. 14.00: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4.Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6.Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9.Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor bliver en enkelt sorteres fra på kampdagen.