Truppen til Midtjylland

Kategorier


– Vi tager af sted for at få oprejsning og er stærkt opsatte på at komme tilbage på vindersporet efter vores kamp i torsdags, siger Cheftræner Kasper Hjulmand.

Truppen til Midtjylland

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til Superligakamp på udebane mod FCM søndag kl. 17.00

Blot tre dage efter kampen i SønderjyskE skal FC Nordsjælland i ilden igen i Superligaens travle påskeprogram. Og igen er det en lang udebanetur tigrene står over for, når FC Midtjylland tager imod i Herning søndag eftermiddag. En modstander som trænerteamet i FCN både kender og respekterer. – Vi skal op imod en god modstander, og Herning er altid et svært sted at komme. FCM har en trup med mange dygtige spillere, og det er to hold der efterhånden kender hinanden rigtig godt. Så vi forventer en stor opgave, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. For FC Nordsjælland handler det om at rejse sig hurtigst muligt efter det ærgerlige og snævre nederlag i Haderslev til SønderjyskE, når ulvene fra Midtjylland tager imod. – Vi tager af sted for at få oprejsning og er stærkt opsatte på at komme tilbage på vindersporet efter vores kamp i torsdags. Vi føler, vi har fået ekstra energi de sidste par dage og er topklar til at byde FCM op til dans. Vi har holdet og midlerne til at tage over og vinde, og vi glæder os til opgaven og kampen. Trænerteamet må fortsat se bort fra Mikkel Beckmann og Joe Sise samt reservekeeper David Jensen. Desuden er Andreas Bjelland tilføjet skadeslisten efter landsholdsstopperen udgik fra sidste kamp med en fibersprængning i baglåret. FC Nordsjællands trup til Superligakamp hos FC Midtjylland søndag kl. 17.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry. Trupper tæller 19 spillere, og derfor sorteres én fra på kampdagen.