Truppen til AGF

Kategorier


Michael Parkhurst er tilbage i FCN-truppen efter to kampe udenfor med en brækket lilletå. (Foto: Bosenfoto.dk)

Truppen til AGF

FC Nordsjælland har udtaget truppen til Superligakamp hjemme i Farum Park lørdag kl. 17.00 mod AGF. Kom i god tid!

FC Nordsjælland tager lørdag imod AGF i Superligaens 28. spillerunde. Tigrene indtager 2.pladsen inden de sidste 6 kampe skal spilles, og derfor er ambitionerne og selvtilliden stor i Farum Park. Men netop AGF har før vist sig som en besværlig nød at knække for FCN, og derfor er respekten og koncentrationen stor inden lørdagens kamp. – AGF fortjener kredit for den sæson, de har spillet, synes jeg. Det er et rigtigt godt organiseret hold med struktureret spil, og de er meget svære at spille mod. De har dygtige og rutinerede spillere rundt omkring på hele banen, og de ved, hvad de gør i næsten alle spillets faser. Så jeg synes, det er en meget svær modstander, vi skal møde i AGF, der for øvrigt er et af de to hold, vi endnu ikke har prøvet at slå i denne sæson endnu. Så det er i sig selv en ekstra motivation for os, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland har dog fundet en stabil og god form over de seneste kampe. Og derfor er humøret højt inden AGF kommer på besøg. – Oven på to sejre er vi opsatte på at holde den kørende. Vi glæder os til at spille på hjemmebane, og vi glæder os til at tage fat i kampen og komme i aktion igen. Vi har mange spillere, som er klar til at spille, og der er et enormt tryk på i kampen om pladserne på holdet, så konkurrencen er større end nogensinde før. Og bedre situation kan man ikke stå i op til de 3½ uger, vi går ind i nu. Derfor føler vi os godt rustede til kampen mod AGF, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må se bort fra Andreas Bjelland, Ivan Runje, Joe Sise og David Jensen pga. skader og genoptræning. Til gengæld er Michael Parkhurst tilbage i truppen efter en skadespause. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod AGF i Farum Park lørdag kl. 17.00: 1. Jesper Hansen (M), 2 .Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal en enkelt sorteres fra på kampdagen. FC Nordsjælland vil gerne opfordre alle til at komme på stadion i god tid inden kampen mod AGF. Pga. af andre arrangementer hos idrætsforeningerne i området er der ekstra aktivitet og mennesker omkring Farum Park. Samtidigt forventes der mange besøgende til selve fodboldkampen. Så kom i god tid og tag evt. cyklen i stedet for bilen, hvis vejret tillader det.