Truppen til AaB

Kategorier


Jores Okore er tilbage i truppen efter en spilledags karantæne. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til AaB

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til FC Nordsjællands Superligakamp lørdag kl. 17.00 i Aalborg.

Lørdag kl. 17.00 åbner FC Nordsjælland Superligaens 27. spillerunde med en udekamp i Aalborg, hvor AaB tager imod. Sidste gang FCN var forbi der, blev det til en snæver 2-1 sejr på et forrygende sejrsmål af anfører Nicolai Stokholm i overtiden. Og selv om FC Nordsjællands trænerteam ser ændringer hos lørdagens modstander siden dengang, så forventer de endnu en hård opgave i Nordjylland. – Jeg synes, AaB er et spændende hold, fordi der er sket noget med dem i løbet af de sidste uger. Der er kommet et par unge gutter ind på holdet i Lucas Andersen og Kasper Kusk, og det har set spændende ud. Det har givet dem et nyt og lidt anderledes udtryk på banen. De unge drenge har gjort det godt, og vi er opmærksomme på, at det har ændret AaB en smule, siger Kasper Hjulmand. – AaB har 4 point i de seneste to kampe og har leveret gode præstationer i dem. Så der venter os en svær kamp, og vi har bestemt respekt for vores modstander. Ikke mindst har de farlige angribere, der kan score og arbejde godt for hinanden. De har også en fin balance mellem en god defensiv struktur og de offensive kræfter. AaB er et svært hold at møde for alle modstandere. FC Nordsjælland vandt i sidste weekend på hjemmebane og ligger fortsat godt til på Superligaens 2. plads. Og efter en god uge på træningsbanen ser både spillere og trænere frem mod lørdagens opgør i Aalborg med glæde. – Vi er bestemt klar og har haft en god uge. Vi har trænet godt og er meget opsatte på at holde fast i vinderkursen fra sidste weekend. Vi tror på os selv, og glæder os til at komme til Aalborg for at tage fat i kampen og forsøge at vinde. Kort og godt er vi godt forberedte, har gode ben og er topmotiverede, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Lige som i sidste uge må træneteamet se bort fra Andreas Bjelland, Joe Sise, Michael Parkhurst og David Jensen med skader. Til gengæld er Jores Okore tilbage i truppen efter afsonet karantæne. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Aalborg mod AaB lørdag kl. 17.00: 1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 19.  Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry.