Super stævne i FSN regi

Kategorier


Masser af glade børn var på banen, da FCN afviklede cup for 2003 årgangene. (Foto: FCN)

Super stævne i FSN regi

Sommerland Sjælland Cup 2012 blev en stor succes. Ca. 1000 var forbi stævnet og den efterfølgende Superligakamp i Farum Park.

FC Nordsjælland afviklede Sommerland Sjælland Cup for alle samarbejdsklubberne i forbindelse med hjemmekampen mod Silkeborg IF den 15.04. Cup turneringen, der var for 2003 drenge og 2003/2004 piger var en stor succes. Alle kampe blev afviklet i en god ånd og skabte masser af glæde blandt både deltagere og arrangørerne. Vinderne i drengerækken blev Farum BK, mens Nivå Kokkedal fik en flot 2.plads. I pigerækken vandt Frederikssunds Forenede Boldklubber (FFB). FC Nordsjælland vil gerne sige tak til alle deltagerne, forældrene og de mange klubber som deltog. Vi ser frem til at afholde nye turnering for FSN klubberne i den kommende sæson.