Silkeborg slået for anden dag i træk

Kategorier


Rawez Lawan og U/17 spilleren Emillano Marcondes fik fuld spilletid i mandagens 3-2 sejr over Silkeborg. (Foto:FCN)

Silkeborg slået for anden dag i træk.

FC Nordsjælland spillede mandag reserveholdskamp mod Silkeborg. En underholdende kamp endte med FCN sejr på 3-2.

FC Nordsjælland og Silkeborg spillede mandag eftermiddag en underholdende og målrig kamp i reserveholdsligaen. Begge hold havde flere af de navne med, som ikke var i aktion i gårsdagens Superligakamp. Jores Okore og Mikkel Beckmann var med fra start for FCN, ligesom Silkeborg havde Christian Holst med i alle 90 minutter. De først 20 minutter så begge hold hinanden an, og der blev ikke skabt de store chancer i kampens indledning. Herefter blev der imidlertid åbnet op for et opgør, der blev ganske underholdende. Første store chance tilfaldt Silkeborg, inden Emiliano Marcondes var tæt på at score for FCN med et skud fra kanten af feltet. Efter en halv times spil kom kampens første scoring. Det var gæsterne fra Silkeborg der bragte sig foran, men allerede minuttet efter udlignede FCN til 1-1. Jacob Egeris scorede efter et hjørnespark af Andreas Laudrup. Kort efter var Jores Okore så tæt på at score til 2-0, men dommeren fløjtede for frispark til Silkeborg i den situation.

Den tilbagevendte angriber Mikkel Beckmann kom også frem til en stor chance hen mod slutningen af 1.halvleg, men valgte i skudøjeblikket af aflevere ind til en fremadstormende Andreas Laudrup, der ikke fik kontakt med bolden. Kort før pausefløjtet kom den fortjente 2-1 scoring, da Seejou King tog et karakteristisk ryk ned af venstresiden og sendte bolden skråt tilbage til Rawez Lawan, der sikkert scorede til 2-1.

I 2.halvleg fortsatte FCN med at komme frem til chancer. Andreas Laudrup havde et par gode muligheder for at score yderligere, inden Andreas Granskov resolut sendte bolden i mål til 3-1. Gæsterne fra Silkeborg fik også skabt en mulighed i den anden ende, hvor en vågen Jannick Storch forhindrede et Silkeborg gennembrud midtvejs i 2.halvleg. I en chancerig afslutning fortsatte FCN med at presse på for den afgørende 4-1 scoring. Andreas Laudrup blev flot spillet fri inde i feltet, men lykkedes ikke med at overliste Silkeborgs målmand. I overtiden fik gæsterne i stedet for reduceret til 3-2.

Efter kampen var FCNs assistenttræner John Bredal godt tilfreds om end ærgrede sig over de mange spildte chancer:

-Jeg synes det var en meget fortjent sejr, hvor vi manglede at være mere afgørende i felterne. I stedet for at score til 4-1 og lukke kampen, fik de skabt spænding om resultatet med en sen reducering. Set over hele kampen har vi fint kontrol over begivenhederne og vi får scoret nogle flotte mål efter skråindlæg fra kanterne.

Matchfakta: FCN – Silkeborg 3-2 (2-1)

FCN startopstilling (4-3-3):
Jannich Storch (M) – Jacob Egeris, Søren Henriksen, Jores Okore (A), Seejou King – Emiliano Marcondes, Oguzhan ”O.G”, Aynaoglu, Mikkel Bechmann – Rawez Lawan, Andreas Granskov og Andreas Laudrup.

Mål:

1-0. 30: Silkeborg
1-1. 33: Jacob Egeris
2-1. 44: Rawez Lawan
3-1. 63: Andreas Granskov
3-2. 90: Silkeborg Udskiftninger:
45: Nichlas Rohde ind for Mikkel Beckmann
45: Mads Windekilde ind for Oguzhan ”O.G” Aynaoglu
64: Rasmus Jensen ind for Søren Henriksen