Shoppen har ekstra åbningsdag

Kategorier


FCN Shoppen holder åbent både mandag og tirsdag, så alle kan sikre sig en billet på forhånd til onsdagens topbrag FCN-FCK. (Foto: Boesenfoto.dk)

Shoppen har ekstra åbningsdag

Mandag den 30. april fra 16.30 til 19.00 holder FCN Shoppen ekstraordinært åben, hvor der kan købes billetter til FCN-FCK onsdag aften.

Onsdag aften kl. 20.00 spilles det, der på forhånd ligner årets kamp i Farum Park, når Superligaens nummer 1 og 2 støder sammen med bare fem spillerunder tilbage af sæsonen. Der er stor interesse for kampen, og den er ikke blevet mindre, efter FCN leverede et fremragende comeback i 5-3 sejren over AGF lørdag eftermiddag. Derfor holder FCN Shoppen ved Farum Park ekstraordinært åben mandag den 30. april fra kl. 16.30 til 19.00, så dem der endnu ikke har sikret sig en billet til det store opgør stadig kan nå at sikre sig adgang. FCN Shoppen er nu det eneste sted, hvor man kan købe billetter til kampen. På selve kampdagen vil billethusene ved Farum Park dog sælge de sidste billetter. Men vil man sikre sig adgang til FCN-FCK på forhånd, så skal man altså et smut forbi FCN Shoppen inden, hvor man kan købe billetter til alle de forskellige afsnit på stadion. Se mere info om billetterne til kampen ved at klikke HER FCN Shoppens åbningstider frem mod FCN-FCK:
Mandag d. 30. april fra 16.30-19.00
Tirsdag d. 1. maj fra 16.30-19.00
Onsdag d. 2. maj fra kl. 12.00-20.00