Selvtillid til de næste kampe

Kategorier


Tobias Mikkelsen burde have scoret til 3-0 tyve minutter før tid, men i fri position sparkede han over mål. (Foto: Boesenfoto.dk)

Selvtillid til de næste kampe

– Vi fik et rigtig godt afsæt til de to svære udekampe i Påsken, siger Patrick Mtiliga

Der var naturligvis glæde i FC Nordsjællands omklædningsrum over, at dagens opgave var klaret, og den anden 2-0 sejr i træk var en kendsgerning. En super ballast til Påskens udfordringer ude mod SønderjyskE Skærtorsdag kl. 14 og i Midtjylland Påskesøndag kl. 17. – Kampen i dag forløb nogenlunde, som vi havde håbet på. Vi skulle starte koncentreret, og selv om de lagde lidt pres fra start blev vi ved med at gøre, som vi skulle. Vi holdt alle vores aftaler og blev belønnet for det med den første æske. Og så kørte vi på og fik heldigvis også mål nr. to inden pausen, siger Patrick Mtiliga, der dog savnede lidt flere FCN-mål efter pausen. – Vi savner lige at afgøre kampen helt. Vi skulle have udnyttet mulighederne efter pausen bedre, men vi holdt aftalerne hele vejen igennem, og i bund og grund er de tre point jo det vigtigste. På papiret var det en kamp, vi skulle vinde, og det gjorde vi, Dermed har vi fået et godt afsæt til en hård uge med to udekampe, som vi nu går ind til med ekstra selvtillid, siger Patrick Mtiliga. Tobias Mikkelsen kan ikke rigtig få gang i scoringen på hjemmebane, og det ærgrer ham lidt: – Vi skal score på chancerne i 2. halvleg, og den chance jeg fik, bør jeg sparke ind ni ud af ti gange. Men det vigtigste er, at vi vandt. Det var en utrolig vigtig sejr, og nu skal vi nyde den og så begynde at se frem til udekampen mod SønderjyskE, siger Tobias Mikkelsen. Målmand Jesper Hansen holdt for anden kamp i træk buret rent: – Det er altid en ekstra gevinst for en målmand at holde nullet, og det var vores 11. Clean Sheet i sæsonen. Det var meget vigtigt, at vi kunne slå så hurtigt tilbage her på hjemmebane. – De har ikke så meget offensivt i dag, så det er også en kamp, hvor vi skal holde rent bur. Nu bliver det en meget spændende Påske. Vi har været rigtig gode på udebane, og vi kommer med kæmpe selvtillid efter de seneste kampe. Vi er klar til at angribe kampene, som de kommer. Vi har en bred trup til opgaverne, siger Jesper Hansen.