Sejr til U/17 og U/19

Kategorier


Både U/17 og U/19 holdet vandt over Randers FC. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Sejr til U/17 og U/19

Begge hold vandt deres respektive opgør mod Randers.

U/19 Liga: FCN – Randers 3-0 (2-0)

FC Nordsjælland gik ind til rundens kamp mod Randers med god selvtillid efter tre sejre i træk. Den stime fortsatte holdet i kampen mod Randers, der kom bag ud, da Bjarke Jacobsen scorede direkte på hjørnespark. Det blev også til 2-0 før pausen, da Emiliano Marcondes med en stikning fandt Anders Junge, som sikkert sparkede bolden over i det lange hjørne uden chance for Randers keeperen. I 2 halvleg måtte FCNs keeper Oliver Weber lave en super redning for at forhindre en reducering. I de sidste minutter fik tigrene så scoret endnu engang, da Emiliano Marcondes udnyttede muligheden fra straffepletten til resultatet 3-0.

Chefteræner Peter Feher glædede sig over den fjerde sejr på stribe:

-Vi spiller en god 1.halvleg på en lidt tung og våd bane. Vi har fint kontrol med dem og fører fortjent ved pausen. I 2.halvleg bliver det en kamp på nogle lidt andre præmisser. Det bliver mere duelspil, men det lykkedes fint for os at holde dem fra de helt store chancer.

FCN U/19 møder Lyngby ude fredag den 4.maj kl. 13:00 på Lyngby stadion.

U17 Liga: FCN – Randers 2-0 (1-0)

FC Nordsjællands U/17 hold vandt i weekenden med 2-0 over Randers FC. U17 landsholdsspilleren, Samed Barut, bragte FCN foran tidligt i kampen. Et FCN hjørnespark blev clearet af Randers forsvaret, men bolden endte hos Samed Barut, der sikkert sendte bolden ned i det hjørne af målet. Herefter havde FCN fint kontrol med kampen og bolden var det meste af tiden på FCN fødder. Den megen boldbesiddelse gav flere chancer til FCN spillerne, der dog skulle vente til det 65. minut før 2-0 scoringen faldt. Rasmus Hansen trak ind i banen og sendte et skud af sted, der blev rettet af, og så stod der 2-0 til Tigrene.

U/17 holdets Cheftræner, Sune Jensen, var efterfølgende godt tilfreds med indsatsen:

-Jeg synes vi har kontrol over kampen og en god bevægelse på holdet. Forsvarsmæssigt står vi godt på banen, men offensivt skal vi arbejde med at skabe flere chancer. Før kampen i sidste runde mod Lyngby satte vi os et ambitiøst mål om at få ni point i tre næste kampe. Vi har nu fået seks indtil videre og ser nu frem til at gøre arbejdet færdigt og opnå vores målsætning mod Vejle i næste weekend.

Kampen mod VBK spilles på udebane lørdag den 5.maj kl. 13:00 i VB Parken.