Reserverne møder FCK

Kategorier


Andreas Laudrup fik de sidste minutter på banen i udekampen mod FCM og får kamptid i dag i Reserholdsturneringen mod FCK. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserverne møder FCK

FC Nordsjælland spiller hjemme i dag kl. 14.00 i Reserveholdsturneringen

Det er Superligaens to førende hold, der i dag kl. 14.00 tager en dyst i Reserveholdsturneringen. FC Nordsjælland tager imod FCK på bane 3 bag Farum Park, og det er de nordsjællandske tigres første hjemmekamp i den turnering i foråret. Efter et hårdt Påskeprogram for Superligatruppen har FC Nordsjællands trænerteam valgt at indlemme tre unge fra U/17 holdet i truppen sammen med to lånespillere, én fra Brønshøj og én fra Elite 3000. Hos gæsterne fra FCK forventer man comeback til Mathias Zanka Jørgensen i dagens kamp. FC Nordsjællands trup ser således ud: Rune Pedersen
Jannich Storch Henrik Kildentoft
Mark Gundelach
Peter Larsen (Brønshøj)
Jeppe Christiansen (Elite3000)
Jacob Egeris
Lasse Petry
Christian ”TK” Køhler (u17)
Simon Lund (u17)
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
Andreas Laudrup
Rawez Lawan
Mads Thomsen
Andreas Granskov
Marcus Ingvartsen (u17)