Parkhurst tilbage på træningsbanen

Kategorier


Michael Parkhurst deltog fuldt ud i dagens træning.

Parkhurst tilbage på træningsbanen

En brækket lilletå har kostet Michael Parkhurst en kamppause, men han kan måske snart meldes kampklar igen

FC Nordsjællands amerikanske forsvarer Michael Parkhurst brækkede en lilletå lige op til Påskens kampprogram, som han alligevel gennemførte. Men smerterne blev for store, og han har siden måttet holde både kamp- og træningspause. I går var første dag, hvor han var tilbage på træningsbanen, og i dag var Parkhurst med i hele træningsprogrammet. – Det er stadig smertefuldt, men jeg har fået at vide, at bruddet heles fint, og nu håber jeg, at smerterne fortager sig så hurtigt, at jeg kan passe min træning. Det har kostet lidt i formen med pausen, og nu gælder det om at blive helt fit igen, siger Michael Parkhurst. FC Nordsjælland har været hårdt ramt i bagkæden af skader i dette forår. Andreas Bjelland har været ude med en fiberskade siden kampen mod SønderjyskE Skærtorsdag, Michael Parkhurst ude i de seneste to kampe med den brækkede lilletå og i sidste kamp måtte Ivan Runje udgå med en muskelskade i låret. Om Michael Parkhurst allerede kan komme i spil til kampen på lørdag kl. 17 mod AGF i Farum Park, tør amerikaneren ikke spå om endnu: – Der har været mange skadesproblemer i forsvaret, og jeg vil gerne tilbage i kamp så hurtigt som muligt for at hjælpe holdet. Der er ikke så mange kampe tilbage i sæsonen. og jeg vil naturligvis gerne bidrage mest muligt. – Om det allerede kan blive mod AGF må de næste dage vise. Jeg håber, smerterne er mindre i morgen, så Jeg kan give Kasper Hjulmand muligheden for at vælge mig. Omvendt skal jeg heller ikke spille, hvis det er til skade for holdet, fordi jeg ikke er 100% klar. – Det var en god træning i dag, og så må vi bare se, hvordan det udvikler sig i morgen, siger Michael Parkhurst, der glæder sig over de positive meldinger omkring helingen af bruddet. Så er det kun et spørgsmål om kort tid, før amerikaneren igen kan træde til i kamp for FC Nordsjælland.