Parkhurst: Skal vise at vi vil blive i toppen

Kategorier


Michael Parkhurst spillede i Midtjyllland sin kamp nr. 100 for FCN. (Foto: Boesenfoto.dk)

Parkhurst: Skal vise at vi vil blive i toppen

Michael Parkhurst har spillet 100 kampe for FCN, og den amerikanske landsholdsspiller er meget fokuseret på at vinde endnu mere med klubben

Efter to udekampe i Påsken glæder FC Nordsjællands spillere sig til at optræde foran eget publikum på søndag kl. 14 i Farum Park. Michael Parkhurst forventer dog en meget svær kamp mod Silkeborg: – Silkeborg er altid et meget velorganiseret mandskab, hvor alle mand arbejder for hinanden. De spiller altid som et hold, og vi skal virkelig arbejde hårdt for at slå dem. Men vi glæder os til at spille hjemme i Farum Park, og vi skal vise, at vi ønsker at blive i toppen af Superligaen. Efter de to kampe i Påsken er det meget vigtigt for os igen at komme på vindersporet, siger Michael Parkhurst. Han er ikke så bekymret over, at FCN endnu engang må ændre på forsvaret med Andreas Bjelland skadet og Jores Okore i karantæne igen: – Vi har mange spillere, der kan træde til og gøre det godt. Det har Ivan Runje jo vist i de seneste kampe. Han er en meget vigtig spiller for holdet lige nu. Vi har vores faste spillestil og vil gerne dominere kampene. Det gør det lettere at træde ind på holdet. Michael Parkhurst spillede selv sin kamp nr. 100 med tigeren på brystet Påskesøndag i Midtjylland, og dermed bliver han den kun 12. spiller i det fine selskab i FC Nordsjællands historie. Nr. 13 kan komme allerede på søndag, hvor også anfører Nicolai Stokholm står foran at runde de 100 kampe: – Det var jeg egentlig slet ikke klar over, og det er da fint at være foran “Stok”. Jeg er selvfølgelig stolt over at være blevet valgt til holdet så mange gange, for man må virkelig slås for sin plads her i klubben. Jeg kan se, at der er mange gode navne på den liste. Det er da et kompliment at komme i det selskab og at være med på et tidspunkt i klubben, hvor det hele kører i den rigtige retning, siger Michael Parkhurst. Den amerikansle landsholdsspiller kom til FC Nordsjælland i januar 2009 på en treårig kontrakt, som han siden har forlænget med endnu et år, således at han også kan være med til efteråret, hvis FCN for tredje år i træk skal spille europæisk fodbold. Den nuværende sæson er Michael Parkhursts tredje hele sæson i klubben, og han har været med til at vinde en pokalen i begge de foregående, så det vil være smukt at følge op med medaljer i år. FCN er ét af Superligaens stærkeste hjemmehold og med et slutprogram, der byder på fem kampe i Farum Park ud af de sidste otte, ser det lovende ud: – Forhåbentlig kan vi udnytte, at vi har så mange hjemmekampe tilbage. Vi føler os trygge i Farum Park, og det er dejligt at mærke støtten fra sine egne fans. Det er med til at bære os frem, så vi kan dominere kampene, siger Michael Parkhurst, der har spillet de to sidste kampe med en brækket lilletå men bider smerterne i sig for at være med og hjælpe holdet. Danske Spil har FC Norsjælland som favorit søndag kl. 14 hjemme mod Silkeborg. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 151 FCN-Silkeborg 1-X-2 til odds 1,90 – 3,45 – 4,20. Michael Parkhurst giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne kommende Superligarunde: 90 FCM-OB 1 til odds 1,90
200 Horsens-Brøndby X til odds 3,35
228 AGF-AaB 1 til odds 2,15 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER