Okore: God intern forståelse

Kategorier


Jores Okore har selv været udenfor med karantæne i tre kampe i foråret, mens skader har plaget flere af hans forsvarskolleger.

Okore: God intern forståelse

Trods de mange nødtvungne omrokeringer i forsvaret har FCN alligevel formået at stå stærkt i bagkæden

Tabellen viser, at FC Nordsjælland har Superligaens stærkeste forsvar, idet der kun er gået 19 mål ind i 27 kampe. FCK har ladet 20 mål passere, mens ingen af de øvrige hold har under et mål imod sig pr kamp. Den fine FCN-statistik er ekstra bemærkelsesværdig i betragtning af, hvor meget tigrene nødtvunget har måtte ændre i bagkæden i dette forår på grund af karantæner og skader. Også til kampen i morgen lørdag kl. 17 hjemme i Farum Park mod AGF er FCN hårdt ramt i forsvaret. Andreas Bjelland genoptræner efter den fibersprængning, han pådrog sig i Påsken, og hans afløser i midterforsvaret, kroaten Ivan Runje, måtte udgå af sidste kamp med en lårskade, der holder ham ude de næste to tre uger. Desuden er Michael Parkhurst først lige vendt tilbage til træningsbanen efter en pause med en brækket lilletå. Sammensætningen er bagkæden til kampen mod AGF bliver således igen et puslespil for FC Nordsjællands trænerteam, men bomstærke Jores Okore er fit for fight i centerforsvaret, og han ser optimistisk på situationen: – Det er jo gået fint hidtil, selv om der har været stor udskiftning fra kamp til kamp. Jeg tror, det skyldes, at vi alle har en god intern forståelse. Alle er så gode spillere individuelt, at vi kan kompensere for omrokeringerne. – Og så havde vi en god lang opstart til forårssæsonen, hvor vi lærte hinanden rigtig godt at kende og fik spillet træningskampe med mange forskellige kombinationer. Den forståelse for hinandens spil udnytter vi nu, siger Jores Okore, der ikke selv har været skadet, men på grund af et rødt kort mod Brøndby og en enkelt advarsel senere har måtte sidde udenfor med karantæne i tre af forårets ni kampe. Han ser kampen mod AGF som uhyre vigtig for FCN, både i bestræbelserne for at holde trit med FCK og for at holde afstanden til forfølgerne: – Vi skal holde dem bagfra fra fadet ved at vinde, og det har hele vores fokus. Men det bliver en svær kamp mod AGF, som altid har været en vanskelig modstander for os. De står så godt organiseret i kæderne, at det altid er svært at dirke deres defensiv op. – Og så er AGF altid selv effektive den anden vej i kontraspillet. Så vi skal også være effektive for at få de tre vigtige point, og vi skal være meget omhyggelige med pasningsspillet og ikke lave dumme boldtab, siger Jores Okore. Danske Spil har FC Norsjælland som favorit lørdag kl. 17.00 i Farum Park. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 97 FCN-AGF 1-X-2 til odds 1,70 – 3,80 – 4,90. Jores Okore giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne kommende Superligarunde: 164 Lyngby-FCM X til odds 3,95
210 FCK-AaB X til odds 4,95
235 Silkeborg-OB 2 til odds 3,50 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER