Lorentzen: Vi må rejse os hurtigt igen

Kategorier


Kasper Lorentzen og resten af FCN-mandskabet fik det svært i Haderslev, da de ikke udnyttede deres målchancer i 1. halvleg. (Foto: Boesenfoto.dk)

Lorentzen: Vi må rejse os hurtigt igen

– Vi udnyttede ikke vores målchancer, og det var ikke godt nok i dag, siger Kasper Lorentzen

Skuffelsen var naturligvis stor i FCN-lejren efter nederlaget i Haderslev, men nu gælder det om at komme videre og slå tilbage, sådan som FCN gjorde så flot med to sejre efter kikset mod Brøndby. Kasper Lorentszen udtrykker det således: – Nu skal vi ud og vise, at vi kan rejse os hurtigt igen som hold. Vi har prøvet situationen før, og vi skal vise, at vi kan komme igen i næste kamp. I dag må vi have lov at ærgre os, men så gælder det om at se fremad, og vi har allerede en vigtig kamp igen på søndag, siger Kasper Lorentzen. Næste opgave for FCN er ude mod FC Midtjylland allerede om tre dage, Påskesøndag kl. 17.00, så muligheden for en hurtig revanche er der. – I dag udnytter vi bare ikke vores chancer, og det er ikke godt nok. Det er ærgerligt men ikke nogens skyld. Sådan er det bare engang imellem. SønderjyskE spiller med en god organisation og en masse lange bolde, og så er de jo skarpe ved dødbolde. – Vi har muligheder nok i dag, og var vi kommet foran, var det blevet en helt anden kamp. Men det ville ikke lykkes for os i dag, og vi fik sværere og sværere ved vores hurtige kombinationsspil, som kampen skred frem, og de bare skulle forsvare, siger Kasper Lorentzen.