Kildentoft: Nu bliver det en god søndag

Kategorier


Andreas Laudrup: De tre point giver os et boost inden de kommende kampe. (Foto: www.boesenfoto.dk)

Kildentoft: Nu bliver det en god søndag

Oplæggeren til FC Nordsjællands føringsmål, Henrik Kildentoft, var glad for at FCN med de tre point, fik fuldt udbytte af kampen mod AaB.

FC Nordsjælland fik med 2-0 sejren i Aalborg bugt med AaB for tredje gang i denne sæson. Højrebacken, Henrik kildentoft, var efter opgøret godt tilfreds med at FCN fik alle tre point med til Farum, og han ser nu frem til en søndag i forvisning om at FCN har gjort hvad de skulle i runde 27:

– Det var fantastisk og nu kan vi se frem til en god søndag, hvor vi kan følge de andre hold. Det var selvfølgelig dejligt med en assist. Vi har arbejdet med den spilsituation i hele ugen op til kampen, så det er fedt når det lykkes. Der var stadigvæk meget arbejde at gøre, da Patrick Mtiliga modtog bolden. Heldigvis ramte han den helt perfekt.

Henrik Kildentoft var godt tilfreds med kampens forløb:

– Jeg synes, vi er i fin kontrol. Det er selvfølgelig afgørende, at Jesper snupper den chance i starten af kampen, men herefter får vi godt styr på tingene og sætter os på spillet. I begyndelsen af 2.halvleg har de tyve gode minutter, hvor vi er lidt presset, men herefter åbner de op, og vi får scoret og har faktisk mulighed for at cementere sejren yderligere.

Indskiftede Andreas Laudrup var også tilfreds med de tre point.

– Det er tre rigtig vigtige point i en svær udekamp. Det gør at den lange hjemtur bliver lidt sjovere. Jeg synes vi har godt fat i kampen og fortjent får de tre point i dag. Det et selvfølgelig et kæmpe boost for hele holdet, at få en sejr inden de næste kampe.

Angriberen ærgrede sig dog over, at han ikke fik scoret til sidst:

– Jeg skal selvfølgelig ramme målet på den chance, og det er ikke godt nok, men heldigvis var det ikke afgørende for kampens udfald.