Jesper H: En verden til forskel

Kategorier


Jesper Hansen havde en travl dag på MCH Arena i Herning. (Foto: Arnason.dk)

Jesper Hansen: En verden til forskel

– Det var fantastisk et se bolden gå ind til udligning så sent i kampen, siger FCN-keeperen, der var under bombardement i 2. halvleg

I FCN-lejren blev der efter kampen ikke lagt skjul på, at det uafgjorte resultat føltes som lidt af en gave. Den midtjyske dominans var voldsom i 2. halvleg, og statistikken sagde 16 midtjyske afslutninger mod FC Nordsjællands 4. Men hvert hold fik altså en enkelt bold i kassen, og FCN-keeper Jesper Hansen kommenterer den sene udligning således: – Det mål gør en verden til forskel. Det var fantastisk at se den bold gå ind så kort før tid. Forinden var vi jo blevet kørt godt og grundigt over i det meste af 2. halvleg. De gjorde det virkelig svært for os, og de vandt alle duellerne. – De kom også til så mange chancer på deres flade indlæg, at de skulle have afgjort kampen, inden vi scorede. Stærkt at vi alligevel fik udlignet og fedt at være med til. Det havde været en elendig Påske, hvis vi også havde tabt her. Nu har vi stadig ikke tabt to kampe i træk i denne sæson, siger Jesper Hansen. Mange FCN-spillere virkede ret tappede for kræfter efter de  mange mand mod mand dueller, og også Jesper Hansen følte, at han havde deltaget mere i spillet end normalt: – Vi kom til at løbe meget efter dem, og det må have været en meget hård kamp for markspillerne, for jeg føler også, at jeg løb meget mere end normalt  og stort set ikke fik pauser i 2. halvleg, siger FCN-målmanden. FC Nordsjælland er vant til at forsvare sig mest med bolden for egne fødder, men gang på gang blev opspillet presset helt tilbage til Jesper Hansen, der slet ikke havde så mange afleveringsmulighder som normalt. Igen havde FCN mange medrejsende fans, der støttede holdet godt under kampen, og det var spillerne meget glade for: – Vi har brug for støtten fra fansene, og det var dejligt at så mange havde taget turen med herover. Vi kunne tydeligt høre dem, og det var kanon, at vi fik et point, så fansene også kan få en god hjemtur, siger Andreas Laudrup, der ligesom de to andre indskiftere, Rawez Lawan og Andreas Granskov forsøgte at gå ind og tilføre holdet ny energi i den hektiske slutfase. Anfører Nicolai Stokholm håber, at FCN spiller bedre på søndag hjemme i Farum Park mod Silkeborg: – Jeg er godt tilfreds med det ene point, for det var ikke ret godt i dag. Kampen blev for meget på deres præmisser, og de er gode i mand mod mand spillet. Vi skal kan gøre det bedre og skal steppe op spillemæssigt til næste kamp, I dag var vi ikke dygtige nok til at spille os ud af deres pres, siger Nicolai Stokholm, og Cheftræner Kasper Hjulmand giver ham helt ret: – Vi skal være glade for det ene point på en dag, hvor vi ikke spiller godt. Vi har OK kontrol over det i 1. halvleg, men de har os trykket ned i 2. halvleg og kommer helt fortjent foran. Hele vort hold fortjener ros for defensiven, men vi misser selv at skabe målchancer, lyder det fra Hjulmand.