Henrik Pedersen i FFB

Kategorier


Henrik Pedersen (i midten) til møde i Frederikssund. (Foto: Frank Sander)

Henrik Pedersen i FFB

FCN har tilknyttet Henrik Pedersen som trænerkonsulent. Den tidligere Superligaspiller skal besøge FSN klubberne og arbejde med implementering af FCN spillestil og øvelser.

Frederikssunds Forenede Boldklubber (FFB) har tilknyttet trænerkonsulent Henrik Pedersen til at afholde 10 træningsseancer i Frederikssund i den kommende tid. Det første løb af staben i weekenden, hvor træneren viste øvelser rettet mod børnetrænerne i FFB. Du kan se video fra arrangementet ved at klikke her. Ideen med ansættelsen af Henrik Pedersen er bl.a. at give FSN klubberne mulighed for at tilknytte en FCN træner over en længere perioder, som kan arbejde med børn- og ungdomsfodbolden ned i de yngste årgange. For mere information om tiltaget – kontakt dan@fcn.dk