Fire FCN-spillere på U/20 landsholdet

Kategorier


Mark Gundelach har spillet 34 U/landskampe før mødet med Italien i morgen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Fire FCN-spillere på U/20 landsholdet

Danmarks U/20 landshold spiller onsdag kl. 11 på Gentofte stadion mod Italien

Der kan blive lejlighed til at se hele fire FCN-spillere i aktion, hvis man tager på Gentofte stadion i morgen onsdag kl. 11.00. Danmark spiller U/20 landskamp mod Italien, og FC Nordsjælland har både Mark Gundelach, Søren Henriksen, Lasse Petry og Oguzhan “O.G.” Aynaoglu i den 18 mand stor trup, der domineres af spillere fra FCN, Brøndby og Silkeborg med ialt 12 mand blandt landstræner Morten Wieghorsts udvalgte. U/20 landsholdet blev testet mod Holland den 29. februar, og nu følger altså endnu en hård test af de unge danske talenter. Selv om kampen mod Holland blev tabt 0-3 og Italien måske har nogenlunde samme styrke går man efter sejren, lover landstræner Morten Wieghorst på DBU’s hjemmeside. Lasse Petry fik sin debut på U/20 landsholdet mod Holland, og siden har Lasse Petry anbefalet sig selv godt med to hele Superligakampe, hvor han har holdt højt niveau. Søren Henriksen fik sine første U/20 landskampe ved Milk Cup i Irland sidste sommer og har frisk selvtillid fra FC Nordsjællands Påskedeltagelse med U/20 holdet i en stor international turnering i Schweiz. Mark Gundelach er den mest rutinerede i nationaldragten af de fire FCN’ere med hele 34 U-landskampe i bagagen, men “O.G.” har spillet 14 U-landskampe. Læs mere om landskampen på Gentofte stadion i morgen onsdag kl. 11 på DBU’s hjemmeside. KLIK HER