Bjelland ude i mindst 4 uger

Kategorier


Andreas Bjelland kan stadig håbe på at blive klar til FC Nordsjællands sidste kampe i sæsonen.

Bjelland ude i mindst 4 uger

Lørdagens scanning viste en fibersprængning i Andreas Bjellands baglår. Der forventes nu mindst 4 ugers kamppause til den stærke stopper

Andreas Bjelland måtte kort før sidste fløjt forlade kampen i SønderjyskE torsdag eftermiddag med smerter i baglåret. Nu har viceanføreren været gennem en scanning, der har givet både diagnose og prognose for Bjellands skade. – Scanningen har bekræftet, at Andreas har pådraget sig en helt klassisk fibersprængning i højre baglår. Det betyder, at vi forventer en kamppause på minimum fire uger.  Nu skal han holde sig i ro i et par dage, og så påbegynder vi på et program, hvor han kan starte genoptræningen i næste uge, siger Fysioterapeut i FCN Hans Ørting. Andreas Bjelland kommer dermed til at gå glip af flere af de spændende kampe der resterer i det travle Superligaprogram, inden sæsonen er slut. – Jeg er sindssyg ærgerlig over det her i og med, at vi står over for at kunne lave noget historisk i år med FC Nordsjælland, og det vil jeg vildt gerne være med til ved at støtte og hjælpe drengene på banen. Men jeg satser på, at jeg kan være tilbage i de sidste runder, så jeg kan være med til at skabe det gode resultat, vi er i gang med, siger Andreas Bjelland. – De spillere, som skal spille i stedet for mig, er klar, så der er ingen grund til bekymring på holdets vegne. Det fik vi bevist, da Jores Okore var ude med karantæne. Så jeg ved, de kan klare opgaven. Men personligt vil jeg vildt gerne slutte af på en god måde i FCN, inden jeg skal til Holland i næste sæson, og derfor er jeg naturligvis ærgerlig over denne her pause, siger Andreas Bjelland. Bjellands skade har fået flere til at spekulere i om deltagelsen ved sommerens EM-slutrunde er i fare for den stærke stopper. Det er dog ikke en bekymring som han selv på nogen måde deler. – Jeg har ikke skænket EM den fjerneste tanke endnu. Jeg tænker kun på at komme tilbage og få min sidste tid på banen for FC Nordsjælland, inden jeg stopper. Det er det, der betyder noget for mig nu, og så må vi se, hvad det rækker til i forhold til landsholdet, siger Bjelland.