Anvendt teknik

Kategorier


Mange trænere fra FSN klubberne var mødt op for at følge Carsten Dohms trænerworkshop. (Foto:FCN)

Anvendt teknik

I forbindelse med kampen mod HB Køge afholdt FCN workshop for trænere i samarbejdsklubberne.

FC Nordsjælland afholdt årets første trænerworkshop i forbindelse med hjemmekampen mod HB Køge. Temaet for workshoppen var anvendt teknik og underviser var FCNs U/12-U/15 ansvarlig Carsten Dohm. DBUs Thomas Slosarich startede arrangementet med at holde et oplæg om tankerne bag DBUs T-licens, inden Carsten Dohm fortsatte med en teoretisk gennemgang. Efterfølgende var alle mand på bane 2 for at se øvelserne i praksis. Medier til wotkshoppen var udvalgte årgang 00 spillere fra FC Nordsjællands samarbejdsklubber. Du kan se de øvelser, der blev gennemgået ved at klikke her.