Uafgjort igen for FCN-reserverne

Kategorier


Oguzhan “O.G.” Aynaoglu fik udlignet for FC Nordsjælland kort før tid. (Foto: Boesenfoto.dk)

Uafgjort igen for FCN-reserverne

På et mål af “O.G.” kort før tid spillede FCN 1-1 i Vejle i Reserveholdsturneringen

Det blev heller ikke i Vejle, at FCN fik forårets første sejr i Reserveholdsturneringen. Ligesom sidst i Silkeborg måtte FCN-reserverne nøjes med uafgjort, og det resultat blev endda først reddet hjem med en udligning kort før tid. Kampen i Vejle bar præg af en meget stærk vind på langs af banen, og den havde FCN imod sig i 1. halvleg. Hjemmeholdet udnyttede vinden til at lægge et højt pres og tilspille sig en stribe hjørnespark, men FCN klarede belejringen uden at få mål imod sig. Det lykkedes dog for sjældent for tigrene at spille sig ordentligt ud af presset. Boldomgangen var ikke god nok, og derfor kom FCN sjældent frem og blev en trussel mod østjydernes mål. Det blev noget bedre i 2, halvleg med vinden i ryggen, men stadig kneb det med at skabe chancerne på den forreste fjerdel af banen, og i stedet slog Vejle til med en scoring efter små 20 minutters spil, da FCN-forsvaret var for dårlig til at afvise et indlæg. Det lignede længe en sejr til Vejle, men fire minutter før tid tog Henrik Kildentoft en god tur op langs højrekanten og fandt med stort overblik Oguzhan “O.G.” Aynaoglu inde foran mål, og “O.G.” viste koldblodighed i sin afslutning og skaffede FCN 1-1. – Specielt i 1. halvleg var spillet ikke godt nok. Vi bør kunne holde bedre fast i bolden trods den stærke modvind. Havde vi holdt et overblik som ved målet, kunne vi have skabt mange flere chancer. Men vi kan glæde os over, at en ung spiller som Emiliano Marcondes spillede en hel kamp på midtbanen og viste fine takter. Han bliver spændende at følge fremover, lyder det rosende fra Assistenttræner John Bredal. FC Nordsjællands stratopstilling og indskiftninger i 4-3-3 formationen: Rune Pedersen
 
Henrik Kildentoft
Ivan Runje
Søren Henriksen (ind i 46. minut Jacob Egeris)
Seejou King (ind i 80. minut Andreas Rasmussen)
 
Emiliano Marcondes
Lasse Petry
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
 
Mark Gundelach
Nichlas Rohde
Filip Pivkovski (ind i 70. minut Rasmus Jensen)