U/19 tabte til Brøndby

Kategorier


FCNs U/19 hold tabte udekampen til Brøndby med 1-0. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/19 tabte til Brøndby

FC Nordsjællands U/19 hold tabte en tæt udekamp mod Brøndby IF med 1-0.

U/19 Liga: Brøndby – FCN 1-0 (0-0) FC Nordsjællands U/19 hold spillede en fin kamp, men måtte alligevel tage fra Brøndby uden point, da hjemmeholdet scorede kampens eneste mål efter en standardsituation. FCN havde tilløb til flere muligheder i en jævnbyrdig 1.halvleg, hvor man havde god ro i det opbyggende spil og kontrol med kampen. De helt store chancer havde begge mandskabet dog svært ved at skabe og derfor var det også fortjent, at der stod 0-0 efter de første 45.minutter.

I 2.halvleg kom Brøndby så tidligt foran efter en standardsituation. Herefter pressede FCN på for en udligning og skabte nogle store chancer, som desværre blev misbrugt. I den anden ende ramte Brøndby overliggeren efter et kontrastød, men yderligere scoring blev det ikke til.

Cheftræner for U/19 hold, Peter Feher, fokuserede efter kampen på det positive, og ser nu frem mod de kommende kampe:

-Det var en godkendt arbejdsindsats fra spillerne. Den her kamp skal være et vendepunkt for os og vi skal tage de mange positive ting med herfra. Vi spillede bolden hurtigt rundt, arbejdede som et hold og var tæt på at få point i en vanskellig udekamp, sagde Peter Feher.

Næste opgaver for U/19 holdet bliver en træningskamp mod svenske Djurgården, inden Esbjerg venter i U/19 ligaen den 31.03. på udebane