U/17 får point i Brøndby

Kategorier


FCN U/17 fik et point i udekampen mod Brøndby. (Foto: Jens Kristian Lørup).

U/17 får point i Brøndby

FC Nordsjælland fik det ene point med fra Brøndby i en velspillet og underholdende 0-0 kamp.

U/17 Liga: FCN – Brøndby 0-0

FC Nordsjællands U/17 leverede en flot indsats, da holdet i går fik det ene point med fra Brøndby. Det var en kamp i et rigtig højt tempo og med flot spil fra begge mandskaber. I åbningsfasen kom Brøndby frem til mest, men efter et kvarters spil fik FCN mere kontrol over kampen, og kom frem til flere gode muligheder. Kampen bølgede længe frem og tilbage og i de sidste ti minutter havde begge hold tilløb til en afgørende scoring. Målet udeblev dog, og således endte opgøret 0-0. FCNs U/17 træner, Sune Jensen, var tilfreds med spillernes indsats efter kampen:

-Alle spillerne var helt færdige efter kampen, og det viser at der virkelig blev arbejdet for sagen. Sådan skal det også være. Generelt var det en rigtig god kamp hvor vores forsvar fungerer godt, men vi skal arbejde med at skabe endnu flere chancer, siger Cheftræner Sune Jensen. FCN gav debut til tre spillere i opgøret mod Brøndby. Gustav Jensen (årgang 96) , Lasse Jensen (årgang 95), samt Mads Pedersen (årgang 96 – tidligere HUI) fik alle debut.