U-holdene tabte forårspremieren

Kategorier


FCN U/17 havde store problemer i standardsituationerne. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U-holdene tabte forårspremieren

Både FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber tabte på hjemmebane til FCK

Det blev langtfra nogen mindeværdig forårspremiere for FC Nordsjællands U/19 og U/17. Begge Ligamandskaber tabte lørdag på hjemmebane til FCK. U/19 måtte se sig slået med 0-2, mens det blev til et 0-3 nederlag for U/17. U/19 Liga FCN-FCK 0-2 (0-0) Det var en kamp mellem bund og top i U/19 Ligaen, men det var ikke til at se før pausen. 1. halvleg var meget jævnbyrdig og nærmest med et lille spilovertag til de unge nordsjællandske tigre. Desværre førte spillet ikke til de store målchancer, og holdene gik til pausen uden mål. FCN holdt også nullet det første kvarter af 2. halvleg, men så gik det galt i en standardsituation, og da FCK først var kommet foran, tiltvang gæsterne sig også det meste af spillet og styringen af kampen. Det fik de udbytte af ti minutter senre med målet til 2-0. – Vi spillede en fin 1. halvleg, men det var som om, drengene alligevel ikke helt troede på, at de kunne slå topholdet. Og vi spillede os ikke til oplagte scoringsmuligheder, siger U/19 Cheftræner Peter Feher. FCN U/19 spiller næste kamp ude mod Brøndby på lørdag 17. marts kl. 15. U/17 Liga FCN-FCK 0-3 (0-2) FC Nordsjællands U/17 mandskab kunne sagtens hamle op med FCK i åbent spil, men i standardsituationerne gik det galt, og det blev afgørende. FCK udnyttede hjørnespark og frispark til at score tre mål, uden at FCN kunne svare igen. Det gik galt første gang efter godt et kvarters spil, og da det efter en lille halv time blev 2-0 til gæsterne, var odds for alvor mod ungtigrene. De forsøgte at mobilisere ny gejst fra 2. halvlegs start, men da FCK kort efter pausen udnyttede endnu een standardsituation til en 3-0 føring, var slaget reelt tabt. – Det positive er, at vi forsvarede os godt i åbent spil, hvor vi nærmest ingen chancer gav væk, men vi skal lære af fejlene ved standardsituationerne, for den slags afgør kampene. Vores spil var okay, men ikke hurtigt nok til at skabe de helt store målchancer. Vi skal blive bedre med bolden, sådan at vi kan spille hurtigere og med mere bevægelse for at flytte modstanderne rundt på banen, siger U/17 Cheftræner Sune Jensen. Han håber på en hurtig revanche, da FCN U/17 allerede skal i kamp igen på onsdag ude mod Brøndby kl. 18.30, hvorefter holdet har to en halv uges kamppause.