Truppen til Odense

Kategorier


Tobias Mikkelsen er tilbage efter at have afsonet karantæne i sidste spillerunde (Foto:www.boesenfoto.dk)

Truppen til Odense

Trænerteamet har udtaget truppen til FC Nordsjællands Superligakamp hos OB lørdag kl. 17.00.

FC Nordsjælland fik en hæderlig start på foråret, da det blev til 1-1 hos AGF i sidste weekend. Lørdag står tigrene over for endnu en svær udekamp, når OB tager i mod i Odense. Et opgør, som trænerteam og trup ser frem til. -Vi glæder os til kampen i Odense, og vi går efter at spille så godt vi kan og vinde. Vores start på foråret med uafgjort i AGF var acceptabel, og vi leverede mange gode minutter på banen, selv om det ikke gav fuldt udbytte. Så vi vil til OB og præstere og give alt, hvad vi har, og gå efter tre point. Det er der vores fokus ligger, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. OB er traditionelt set en svær modstander for FC Nordsjælland. Men de senere år er det blevet til sejre i de indbyrdes opgør i Odense. Det fjerner dog ikke på mængden af respekten for lørdagens modstander. -OB er et stærkt mandskab, som vi har respekt for. De har stærke punkter i deres spil, som vi er opmærksomme på. Men vi glæder os rigtig meget til at tage kampen op med dem, siger Hjulmand. Trænerteamet må fortsat se bort fra de skadede offensive kræfter i Mikkel Beckmann, Joe Sise, Andreas Granskov og Rawez Lawan, der alle nærmer sig spilleformen, men som fortsat ikke er kampklare. Det samme gælder reservekeeper David Jensen. Til gengæld er Tobias Mikkelsen igen klar efter at have afsonet karantæne i sidste weekend. FC Nordsjællands trup til Superligakamp hos AGF lørdag kl. 17.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 16. Rune Pedersen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor sorteres en enkelt fra på kampdagen.